Importator de jucarii pentru copii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Importator de jucarii.

Importator de jucarii pentru copii

Importator de jucarii pentru copii

Nepotul meu a fost anul trecut foarte dezamăgit de faptul că nu i-am cumpărat costumul Halloween pe care și-l dorea. Anul acesta în intenția mea de a-l mulțumi am hotărât să cumpăr un costum  de la un importator de jucarii pentru copii serios care oferă variante multiple și variate.

Importator de jucarii pentru copii

Pentru mine orice activitate sau acțiune a unui copil trebuie canalizată discret spre un sens pozitiv asupra vieții, asupra educației tinerei ființe. Chiar dacă în suflet nu mă împac de loc cu halloween-ul mă văd nevoit să accept această manifestare pseudo-culturală. În baza acestei logici caut un costum printre  costume de halloween care să simbolizeze și să incite cât mai puțin la violență și comportamente antisociale.

Un importator jucarii serios oferă opțiuni multiple  atât părinților cât și copiilor în alegerea jucăriilor.

Importator de jucarii pentru copii

Importator de jucarii pentru copii

Pentru  costume halloween este bine ca decizia finală în alegerea acestuia trebuie să fie luată de părinți. Un costum neadecvat poate duce la schimbări comportamentale în temperamentul copilului.

Un importator jucarii responsabil este și  magazinul on line www.educlass.ro. La ei găsești costume carnaval, costume halloween, și  jucarii copii în diferite forme, cât mai atractive dar în mare parte educative.

Am găsit la ei costume carnaval și  jucarii copii pe gustul meu pe care i le-am cumpărat. Am făcut un compromis și i-am cumpărat un costum de halloween  Rubie’s Masca – Fantoma înspăimântătoare.

Am mai luat și o cutie a  scriitorului și jocul expresiilor amuzante. Este drept că a cam strâmbat din nas că nu i-am luat o trotinetă electrică dar asta este situația.

Un element important în educația copiilor este jocul și de aceea părinții trebuie să fie atenți în alegerea acestora.

Poate și pistoalele sau puștile au farmecul lor dar în lumea în care trăim cu nenumărate exemple de violență este de preferat evitarea acestor jucării.

Teribilismul infantil poate să bucure pe unii părinți considerându-l ca o dovadă de inteligență, dar el poate fi foarte dăunător.

Dacă vrem să avem tineri dezvoltați sănătos nu numai fizic ci și concepții sănătoase despre viață și societate trebuie să avem grijă ce le jucării le cumpărăm.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.