Atac terorist în România

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Atac terorist în România

Așa pot denumi modul de acțiune al Telekom în raport  cu clienții săi. Pe scurt despre ce este vorba.

Atac terorist în România al Telekom

Atac terorist în România Internity și Telekom

Atac terorist în România Internity și Telekom

Un prieten al meu a primit următorul mesaj de la Telekom ( V imaginea)

  Era vorba de o datorie de 53 de lei, restanța abonamentului pentru o lună de zile. Inițial el a dorit să plătească în avans cu peste 40 de zile înainte, valoarea abonamentului, la Internity de pe Bdul Republicii din Oltenița, de unde a cumpărat atât abonamentul cât și telefonul,  dar a fost refuzat  pe motiv ca nu se poate plăti dacă nu exista factură.

Văzând ca este dat sub urmărire la o firmă recuperatoare și totodată fiind sunat de un domn Marinescu agent recuperator zice-se de la firma Credit Expres amicul meu s-a speriat. Sunând înapoi telefon   0374710927  și neavând confirmarea că dl Marinescu lucrează acolo prietenul meu s-a speriat și mai rău.

Atac terorist în România Internity și Telekom

Atac terorist în România Internity și Telekom Magazinul  din Oltenița

Am mers și eu la sediul Internity de pe Bd Republicii din Oltenița să cer unele lămuriri. Din păcate am fost întâmpinat de o atitudine ostilă și mi s-a explicat că trebuie să mă uit la televizor și să văd câți hackeri sunt și cum sparg servere de la NASA.

Revenind cu un telefon la 1234, la Telekom operatoarea mi-a spus că nu apare nicăieri că ar fi vorba de o datorie plătită, chiar dacă prietenul meu deja plătise.

Orice contract cu o anumită companie implică clauze de confidențialitate, iar dezvăluirea datelor personale ale clienților este o faptă penală. Nu știu de ce Telekom dezvoltă această politică a terorizării abonaților săi. Sigur dorește ca să se împuțineze numărul acestora. Eu cel puțin care mai am un an până la expirarea perioadei contractuale voi renunța la orice relației cu acești teroriști. Vă sfătuiesc și pe voi să renunțați la serviciile telekom, nu neapărat pentru calitatea acestora cât mai degrabă pentru modul abuziv de a teroriza abonații.

Dezvăluirea datelor personale poate aduce multe prejudicii persoanelor implicate. Oricine poate cumpăra de la magazin ceva în numele meu, îmi poate devaliza contul din bancă. Și când te gândești că era vorba doar de o lună întârziere și circa 53 de lei. Ce facem cu ceilalți care fură în adevăr?

By by telekom

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.