Protectia personala cu camere video auto

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Protectia personală cu camere video auto. O cameră video auto te salvează de multe ori din situații neplăcute apărute în timpul în care conduci. Pentru a găsi ceva pe placul tău trebuie să vizitezi un site care comercializează camere video auto.

Protectia personala cu camere video auto

Protectia personala cu camere video auto

Protectia personala cu camere video auto

Cu o astfel de camera video masina  am avut noroc în traficul aglomerat din București. Mergeam într-o coloană de mașini și opream din 10 în 10 metri, bară la bară. Acesta era traficul. Un alt participant la trafic, pare-se un șmecheraș, a încercat o depășire riscantă ca să intre în fața mea, și m-a lovit destul de serios, producând niște avarii destul de grave mașinii mele. Pentru că oricum coloana staționa am coborât să văd stricăciunile produse. Erau destul de costisitoare. Faptul că am coborât din mașină l-a enervat pe  șmecheraș care a venit la mine cu o falcă în cer și una în pământ:

—Bă țărane,(mașina mea nu avea număr de București) învață să conduci și p’ormă să vii în București. Mi-ai stricat BMW-ul: Cine plătește reparația.

Pentru a evita escaladarea conflictului am urcat în mașină și am blocat ușile. Nervosul a început să dea cu picioarele în mașina mea inervat mai rău că nu l-am luat în seamă. După câteva minute a plecat și când a pornit coloana a dat intenționat înapoi ca să mă lovească. Am făcut semn altei mașini din spate să mă depășească ca să evit contactul direct cu scandalagiul.

De teama unor astfel de conflicte îmi instalasem în mașină două camere auto DVR. Așa am avut înregistrată întreaga pățanie. Din păcate nu era nici un echipaj de poliție în zonă și nu știu dacă erau și camere video trafic.

Protectia personală cu camere video auto

Protectia personală cu camere video auto

Cu numărul BMW-ului m-am prezentat la circa de poliție unde am depus reclamația și am prezentat și înregistrările care au fost vizionate pe laptopul meu. Polițiști au recunoscut că în momentul incidentului nu aveau nici un echipaj în zonă și că nu erau nici  camere video trafic în funcțiune.

Tehnologia a ajuns așa de avansată încât camere auto DVR sau orice camera video masina te scoate din necaz.

La o zi după incident am fost invitat la secția de poliție să mă întâlnesc cu șoferul năbădăios. Am luat iar laptopul și  cu înregistrarea de  camere video auto din autoturismul meu.

Din păcate am fost întâmpinat cu ostilitate de șmecheraș care nu se liniștea nici în fața polițiștilor. În cele din urmă au reușit polițiștii să îl calmeze și în baza înregistrărilor mele au stabilit sancțiunea împotriva lui și am ajuns de acord ca să folosească asigurarea pentru a-mi repara mașina.

Orice camere auto, camere video auto te pot scăpa din necaz. În caz contrar  mai ales că nu funcționat nici o cameră camera trafic aș fi avut mult de tras cu reparația mașinii. De multe ori ne temem de camerele de trafic, dar în realitate o camera trafic este binevenită putând deveni martorul nevinovăției tale.

Și pentru că vine iarna iată unde puteți găsi sfaturi pentru soferi pe timp de iarna.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.