Detartraj profesionist cu ultrasunete

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Detartraj profesionist cu ultrasunete

Detartraj profesionist cu ultrasunete

În ultimul timp am constat că nici pasta mea de dinti nu mai avea efectele scontate și tartrul a început să se depună pe ei. Recunosc că pentru această problemă, tartrul, nu prea am fost la medic în mod regulat, așa cum se recomandă. Ultima mea experiență în domeniu a fost destul de dureroasă, așa că am tot evitat. Săptămâna aceasta am luat hotărârea de a merge la stomatolog pentru un detartraj. Vedeam eu cum încep să apară și alte probleme.

Pentru că soțul meu a mai fost la Clinica Trident și a fost mulțumit de rezultate,  am zis să merg și eu acolo, așa că mi-am luat o zi liberă de la serviciu, după ce în prealabil mă programasem la telefon, la același medic care îl tratase și pe soțul meu.

Detartraj profesionist cu ultrasunete

Ajunsă în sala de așteptare la ora fixată am așteptat circa cinci minute după care am fost invitată în cabinetul medicului. Citindu-mi pe chip teama doctorul îmi zâmbește și mă încurajează:

  • Lăsați frica pentru că nici nu o să simțiți!
  • Pentru că am o dantură destul de sănătoasă nu am apelat prea des la serviciile unui cabinet de stomatologie, unde am luat contact cu metodele vechi de tratament. Spălatul pe dinti mi se părea suficient.
  • Nu vă faceți griji pentru că acum procedura de detartraj este una modernă cu ultrasunete. In timpul procedurii, depozitele de tartru subgingival sunt eliminate, iar sângerarea si inflamația sunt reduse. Uitați dispozitivul care produce vibrațiile care curăță tartrul. Nu este nevoie de anestezie si nu doare. Totodată, curăță zonele subgingivale, care sunt greu de explorat fără a avea efecte secundare.
  • Am înțeles și vă mulțumesc pentru explicații. Aștept să trecem la detartraj.

Întreg tratamentul a durat circa o oră, mai ales că se adunase destul de mult tartru pe dinții mei. Ce este drept, aproape nu am simțit când doctorul lucra la mine în gură. Am rămas surprinsă și entuziasmată de acest tratament.

  • Vă mulțumesc dle doctor, a fost cum ați promis. Însă mai am o întrebare. Băiatul meu are 14 ani și nu a avut nevoie de stomatolog până acum. Credeți că ar fi bine să vin cu el la dvstră pentru o vizită. Poate a început și el să facă tartru.
  • Normal că este necesar un consult stomatologic măcar odată pe ani. Vorbiți cu băiatul și când mă sunați vă programez.
  • Mulțumesc și spor la treabă

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte