Enel Romania numește noi directori pentru departamentele de Reglementări și Servicii Business

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Enel Romania numește noi directori pentru departamentele de Reglementări și Servicii Business

București, 3 octombrie – Enel Romania a numit-o pe Claudia Brânduș în funcția de director al departamentului de Reglementări. De asemenea, Cosmin Trofin, care a coordonat până în prezent activitățile de reglementări, preia conducerea departamentului de Servicii Business.

Enel Romania. Cosmin Trofin

Cosmin Trofin, preia conducerea departamentului de Servicii Business.

Enel Romania

Claudia Brânduș director al departamentului de Reglementări

În calitate de director al departamentului de reglementări, Claudia Brânduș va coordona o echipă de 15 persoane, al cărei obiectiv principal constă în definirea, reprezentarea și promovarea poziției companiei cu privire la aspecte de reglementare și antitrust. De asemenea, ea va fi responsabilă de identificarea tendințelor în reglementare, cu scopul evaluării impactului economic și financiar al reglementărilor asupra liniilor locale de business, precum și de gestionarea aspectelor de reglementare și antitrust și proceduri față de părțile interesate relevante, asigurarea și monitorizarea conformității liniilor locale de business și definirea strategiei optime la nivel local.

Claudia Brânduș s-a alăturat echipei Enel în 2007, ca avocat pentru noile proiecte din România,  devenind director juridic al Enel Green Power România în anul 2009, atunci când Enel Green Power a fost înființată ca entitate dedicată dezvoltării și operării activelor de energie regenerabilă în cadrul Grupului Enel. Mai târziu, în 2012, ea a preluat conducerea activităților de reglementare pentru Europa și noile țări intrate în portofoliul Enel Green Power, dobândind o experiență semnificativă pe piețele energetice din întreaga lume. Brânduș a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și și-a continuat educația prin cursuri internaționale precum „Leadership for Management Program” la Bocconi, Milano, IESE Business School din Barcelona, „European Union Law” la King’s College London, Green Academy: Green Power Mini MBA în Londra.

Cosmin Trofin are peste șase ani de experiență în cadrul grupului de companii Enel Romania, fiind anterior coordonator al departamentului de Achiziții, apoi al celui de Reglementări. În funcția de director al departamentului de Servicii Business, el va fi responsabil de serviciile generale și Facility Management, precum și de maximizarea valorii portofoliului de active imobiliare la nivel de țară și garantarea raționalizării acestuia, asigurând îndeplinirea nevoilor imobiliare ale business-ului. Înainte de a se alătura Enel, Cosmin Trofin a dobândit o experiență vastă în achiziții în cadrul altor companii multinaționale din sectorul energiei și produselor alimentare. Trofin deține o diplomă de licență în Inginerie de la Universitatea Politehnică din București – Facultatea de Mecanică.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte