Scaune refurbished, parcă noi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Scaune refurbished, parcă noi

Scaune refurbished, parcă noi

Scaune refurbished, sau scaunele recondiționate sunt scaunele care prezintă unele mici defecte cum ar fi zgârieturi căpătate în urma transportului sau din alte cauze.

De obicei scaunele refurbished fac parte din categoria scaunelor de birou, de bucătărie, de bar, de relaxare sau conferință ce au una dintre problemele de mai jos: Scaune cu mici defecte de aspect: ușoare zgârieturi sau urme de manipulare; scaune cu cutii ușor deteriorate in timpul transportului sau cele ale căror cutii prezintă mici deficiente de aspect; scaune recondiționate de către specialiștii firmei; scaune folosite pentru demonstrații, ședințe foto, târguri, expoziții sunt de asemenea considerate produse refurbished.

Scaune refurbished, parcă noi

Scaunele refurbished sunt scaune de birou second hand,  devenite scaune second hand datorita manipulării defectuoase de către transportatori. Acestea fiind spuse am lămurit problema.

Pentru firma noastră, eu și asociatul mei am hotărât să cumpărăm scaune de birou second hand, atât pentru economie cât și datorită faptului că acestea nu sunt cu nimic mai prejos unora noi. Problema era unde gasesti scaune de birou second hand in stare buna. Căutarea noastră pe internet ne-a dus la Scaune Online.

În ciuda faptului că ei oferă transportul gratuit pentru comenzile peste 70 lei noi am decis să le ridicăm personal de la Constanța, unde este sediul magazinului online.

Având de făcut un transport la Constanța am plecat cu camionul respectiv și eu. Urma ca la întoarcere să luăm scaunele.

Am sunat la firmă și după ceva tratative am hotărât ora și locul întâlnirii. La ora și timpul stabilite am ajuns la ei. Aici ne așteptau scaunele așezate, gata de împachetat. Am cerut și mi-a mai fost adus un scaun de birou second hand pentru că tot am făcut drumul până la constanța și aveam în intenție să mai înființăm un post administrativ.

Am văzut scaunele și nu am găsit nici un scaun de birou second hand care să nu arate ca unul nou. A început împachetarea lor  după care le-am urcat în mașină și am plecat acasă.

Odată ajuns în curtea societății noastre am descărcat scaunele. Între timp a venit și partenerul meu de afaceri care și-a frecat palmele. Făcusem o economie considerabilă și aveam o marfă de calitate.

Pentru ca am ales scaune diferite pot spune că aveam reduceri între 28% și 53 %. Și pe lângă asta cei de la magazin mi-au făcut o reducere de 3% la întreaga marfă pentru că am luat eu personal scaunele de acolo. Tot să faci afaceri!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.