Teava rectangulara și patrata

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Teava rectangulara și patrata

Vechile sisteme de construcție cu beton mult au cam trecut. Acum majoritatea construcțiilor fie ele civile sau industriale se fac pe baza structurilor metalice.

teava rectangulara 60x30x2x6000mm_7955

Teava rectangulara si patrata

Principalele elemente ale unei astfel de structuri sunt grinzile în formă de T, U sau I sau alte forme de dimensiuni mari. Totuși la structuri mai ușoare cum ar fi sere, grajduri, etc.  se folosește și teava patrata metalica și rectangulară.

Teava rectangulara și patrata

Teava patrata si rectangulara are o arie foarte larga de folosire, începând de la uz general gospodăresc, civil, industrial, etc. Se pot confecționa diverse: porți, garduri, rame, rafturi, cadre, parți pentru mașini și utilaje, șașie, schelete, hale; în general confecții si construcții metalice.

O teava metalica este mai ușor de folosit în sensul ca de ea se pot prinde alte piese de subansamblu fie prin sudare fie prin șuruburi. Teava patrata este mai căutată pentru că oferă suprafețe egale pentru realizarea conexiunilor cu alte elemente și subansamble.

In general, confecțiile si construcțiile metalice au rezistenta crescuta la presiune, forma uniforma si rezistenta la sarcini. Acestea  sunt cele 3 mari avantaje în utilizarea unei țevi metalice. Țeava rectangulara, este una dintre cele mai utile produse din otel, fiind confecționată la dimensiuni și grosimi diferite, astfel încât să se potrivească perfect in proiectele tale. Având o structura excelenta ce asigura o rezistenta ridicata, teava metalica are un raport preț calitate vizibil. Țeava pătrata este utilizata pentru execuția de stâlpi metalici, dar se poate utiliza si la realizarea de grinzi, datorita rezistentei superioare la răsucire, comparativ cu alte profile metalice.

Acum cererea a devenit foarte mare pentru multe familii își modernizează casele, își înlocuiesc gardurile sau cei cu mai mult teren își construiesc solare sau sere.

Aceste construcții sunt mult mai rezistente doar dacă sunt făcute după un proiect bine gândit și de specialiști în domeniu ca cei de la Emenatwork.

Specialiștii lor sunt  pregătiți să ofere sprijinul lor, bazat pe o experiență de peste 21 de ani de activitate în domeniul producției si distribuției materialelor de construcții, amenajări si finisaje pentru interior si exterior. Numai pe baza unor sfaturi profesioniste poți face alegerea potrivită, mai ales în zilele noastre când tot românul s-a făcut constructor.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.