O limba straina sau matematica mai ușor de învățat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
O limba

O limba straina sau matematica mai ușor de învățat

O limba straina sau matematica mai ușor de învățat. De multe ori cunoștințele însușite la școală sunt insuficiente pentru un elev care vrea să facă performanță. Limba engleză a devenit absolut necesar pentru a practica o meserie sau orice altă activitate în spațiul comunitar din care face parte și România. Pentru aceasta, cunoașterea limbii engleze a devenit o necesitate., iar părinții recurg de multe ori la meditații căutând de cele mai multe ori cursuri engleza cu profesori competenți.

Și matematica este importantă dar pentru că cererea de ingineri în industria grea a scăzut, matematică se orientează în alte domenii, creând specialiști în  IT sau alte domenii asociate. Deci și aici pregătirea insuficientă, din timpul orelor de clasă  a făcut pe părinți să  caute ore de meditatii matematica la diferite societăți comerciale unde profesorii lucrează legal cum este Centrul de meditații Capri.

Centrul de meditații Capri este un centru educațional aflat intr-o locație ultracentrala( Piața Unirii), alcătuit din profesori tineri si pasionați de ceea ce fac.

O limba

O limba straina sau matematica mai ușor de învățat

Aici sunt oferite cursuri si meditații individuale adaptate capacității si nevoilor fiecăruia, într-un mediu prietenos si relaxant, la cele mai mici preturi de pe piață!

Pentru ca s-a constatat că piața cere mai mult în anume domenii și Centrul de meditații Capri și-a înreptat atenția către acestea

O limba străină s-o înveți mai ușor

Limbi Străine: Engleza  / Franceza /Germana/ / Suedeza / Spaniola / Italiana/ Rusa/ Japoneza / Chineza.

Discipline profil real: Matematica / Fizica / Chimie

Discipline Profil Uman: Romana / Istorie / Geografie / Economie

La cerere, Centrul de meditații Capri organizează cursuri si meditații la engleza, franceza, germana, spaniola sau suedeza pentru companii.

Totodată același centru oferă si servicii de audit lingvistic companiilor care doresc testarea cunoștințelor de limbi străine angajaților. Testarea consta in 2 probe, o proba scrisa si una orala. Proba scrisa verifica următoarele abilitați: înțelegerea unui text, exprimarea in scris si ortografia, dar si cunoștințele de gramatica. Testarea orala constă într-un interviu telefonic de 7-12 minute, în care este verificată înțelegerea unui discurs oral, fluența în comunicarea orală si producerea unui discurs oral.

Centrul de meditații Capri organizează sesiuni de pregătire in vederea obținerii de rezultate excepționale la examenele naționale și de Bacalaureat. In  plus, asiguram pregătire pentru corigente, restante si alte examene similare. La cerere, livram si cursuri de pregătire pentru admiterea la facultate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.