Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cu totii ne dorim sa avem case cat mai frumoase si cat mai rezistente. Cei care au cunostinte si experienta in domeniul constructiilor se ocupa chiar ei de ridicarea unei case. Ce poate fi mai placut decat sa-ti construiesti tu casa? Insa, daca nu te pricepi, mai bine lasi totul pe mana unor profesionisti care stiu cu adevarat ce au de facut, de la inceput pana la sfarsit. In cazul in care vrei sa platesti pentru servicii din domeniul constructiilor, cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma care ofera astfel de servicii, la o firma precum Avangart. Cei de la Avangart se ocupa de o multime de activitati din domeniul constructiilor: confectii metalice, consolidari si reabilitari de cladiri, pardoseli, amenajari si finisaje, instalatii pentru constructii si multe altele. Aici vei gasi tot ce ai nevoie. Si nu vei primi sfaturi de la amatori, ci de la adevarati profesionisti.

Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

Atunci cand construiesti e imposibil sa nu ai nevoie de confectii metalice. De ce spunem asta? Pentru ca deseori lucrarile in constructii necesita: garduri, porti, balustrade, usi si porti automatizate, grilaje, scari, platforme, etc. Daca acestea sunt realizate din metal, ele fac parte din categoria confectiilor metalice.
Si da, deseori se opteaza pentru confectii metalice in dezavantajul celor din alte materiale, deoarece confectiile metalice sunt mult mai rezistente.
Deseori, oamenii opteaza pentru case care au structura metalica. Cei de la Avangart se ocupa si de astfel de lucrari. Ei iti pot ridica o casa pe structura metalica de care sa fii multumit cu adevarat.
Casele ridicate pe structura metalica au o serie de avantaje care nu trebuie sa fie trecute cu vederea. Iata care sunt cateva dintre ele:
• Sunt foarte simplu de montat
Daca vrei sa iti ridici o casa rezistenta intr-un timp foarte scurt, cel mai convenabil ar fi sa alegi sa iti construiesti o casa pe structura metalica. Astfel de case se construiesc foarte rapid, mult mai rapid decat cele din structura de beton sau lemn. Optand pentru metal, timpul de executie este redus, deoarece eviti zidaria uda. O casa pe structura metalica poate fi ridicata chiar si in cateva zile.
• Rezistente la cutremure, dar si la alti factori

Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

Care sunt avantajele caselor care au structura metalica?

Atunci cand construim o casa vrem ca aceasta sa fie in primul rand rezistenta. In Romania nu sunt des cutremure mari, dar, daca ne gandim la anul 1977 ne dam seama ca orice e posibil si ca e bine sa fim atenti la rezistenta unei case la cutremure. Cutremurul din 1977 a avut o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter si s-a simtit in toata tara, nu doar in zona Vrancei, acolo unde a fost localizat epicentrul. Daca vrei sa iei in calcul riscul de cutremure si daca vrei sa iti construiesti o casa rezistenta, cel mai bine e sa optezi pentru o structura metalica. Totodata, casele pe structura metalica sunt mult mai rezistente la incendiu. In cazul unui astfel de eveniment, structura de rezistenta a casei va ramane in picioare. Sa nu uitam si de faptul ca trecerea timpului nu afecteaza structura casei, deoarece aceasta nu va putrezi si nu se va indoi.
• Costuri mai mici
Daca vrei sa ai costuri cat mai reduse in construirea unei case, iti recomandam sa alegi o casa pe structura metalica. Costurile pentru o astfel de constructie sunt mult mai mici (cu cca. 35%), deoarece nu mai sunt necesare in rest atat de multe materiale. In plus, nici manopera nu este atat de scumpa.
In final, ramane sa te gandesti bine si sa te hotarasti daca optezi sau nu pentru o structura de metal. Pentru orice tip de casa vrei sa construiesti, cei de la Avangart iti stau la dispozitie cu cele mai calitative servicii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.