Mihai Caldararu apreciat de primarul sector 6

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Mihai Caldararu primind diploma de la primarul Gabriel Mutu

Mihai Caldararu primind diploma de la primarul Gabriel Mutu

Mihai Caldararu apreciat de primarul sectorului 6

Mihai Caldararu felicitat de primarul sector 2, Gabriel Mutu

Felicitat de primarul sector 6, Gabriel Mutu

Mihai Caldararu, reporterul de știri al revistei MediaNewsPress.ro , a primit în această după-amiază, din partea domnului Primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, diploma ce îi conferă titlul de cel mai bun reporter de știri din România.

”Nu ai cum să nu fii bucuros când ești desemnat reporterul de știri al lunii. Asta înseamnă că cineva te apreciază și acei cineva se pare că sunt destul de mulți care se uită la tine și apreciază ceea ce faci”, a declarat Mihai Caldararu pentru MediaNewsPress.ro.

Totodată Mihai Caldararu, a ținut transmită și un mesaj ”Le mulțumesc și le promit că nu o să îi dezamăgesc, drumul este clar ascendent, o să fie din ce în ce mai bine și o să fiu din ce în ce mai bun”.

Cine este Mihai Caldararu?

Şi-a trăit copilăria în orfelinate, lipsit de afecțiunea părinților. A îndurat bătăi şi a fost abuzat sexual, iar la 18 ani a părăsit centrul de plasament sperând la o nouă viață. Chinurile la care a fost supus în orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale nu au făcut decât să întărească mentalitatea unui jurnalist mai puternic decât orice școală de profil.
Se recomandă a fi jurnalist, reporter de teren sau corespondent, investigând cazuri peste cazuri și dorind să facă lumină în cazurile copiilor nefericiți, abandonați, agresați și bolnavi, puțini stiu însă că inclusiv el avea nevoie de ajutor. Mai multe aici: O poveste de succes!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.