Iarna cu anvelope de camion 315/80 r22.5

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Iarna cu anvelope de camion 315/80 r22.5

Iarna cu anvelope de camion 315/80 r22.5

Timpul cald a trecut și trebuie să treacă toata lumea la cauciucurile de iarnă. Pentru camioane este necesar pentru că și la noi în țară sunt zone unde deja a nins. Sunt companii care au zeci de camioane, dar și mici întreprinzători cu unu sau două camioane. De curând am văzut pe cineva cerând dintr-un magazin auto anvelope de camion 315/80 r22.5. Vânzătorul i-a spus cu regret că nu are dar că dacă așteaptă câteva zile va face comandă și va primi aceste anvelope pentru camion solicitate. Totuși vânzătorul i-a sugerat să caute pe internet și să comande unde găsește prețul mai convenabil. I-a recomandat și site-ul  Premium Anvelope,  site de unde făceau și ei câteodată aprovizionarea. Cauciucuri pentru camion sunt un produs destinat mai mult profesioniștilor, așa că ele se găsesc mai greu în magazinele auto din orașe

În același timp vânzătorul l-a întrebat de ce nu cumpără cauciucuri de iarnă, iar el i-a spus că toată iarna are contracte de transport în Italia și Grecia iar acolo aceste cauciucuri sunt foarte bune și speră ca să nu se uzeze prea rău și să le aibă și la vară.

Iarna cu anvelope de camion 315/80 r22.5

Aceste anvelope pentru camion 315/80 r22.5 sunt anvelope all season special proiectate și construite pentru tracțiune.

Acum să vedem de ce sunt necesare anvelope de iarnă și de vară. Cauciucul din care sunt făcute anvelopele de vara rulează bine de la 7-8 grade Celsius în sus. In cazul temperaturilor mari, acestea își păstrează aderenta pe asfalt, chiar si atunci când plaja de rulare este redusa în raport cu specificațiile producătorului. Daca, însă, temperaturile sunt mai mici, cauciucul se întărește, reducând aderenta acestuia.

Atunci când rulează pe zăpadă, asfalt cu zăpadă cu apă, sau gheata, aceste anvelope de vară nu reușesc să facă față condițiilor, solicitând mașina mai mult si oferind, în același timp, un suport mult mai redus decât anvelopele de iarna, putând apare mai ușor accidente.

Premium Anvelope pe lângă comerțul cu anvelope mai are în domeniul de activitate și service roti, service mobil, adică vine unde este nevoie în urma unui telefon și schimbă roata defectă, service pentru îndreptarea jantelor și un serviciu mai nou: hotel anvelope. În cadrul acestui ultim serviciu se pot lăsa și depozita  anvelopele schimbate pentru perioada în care nu sunt folosite, în magaziile companiei.

Drum bun!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.