Oferte de revelion exotic

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Se apropie sărbătorile de iarnă și oamenii încep să își caute locul ideal pentru a le petrece. În ultimul timp sărbătorirea Crăciunului în familie a devenit desuetă. Cei care au posibilități materiale deosebite pleacă  în locații însorite la plajă. Este un sentiment deosebit să poți face plajă în toiul iernii.

Oferte de revelion exotic

Pentru locații deosebite și pentru a beneficia de prețuri mai scăzute este bine să cauți din timp oferte revelion exotic. Și nu oriunde Ika Turism este cea care vă va trimite unde doriți pentru a petrece acest revelion exotic.

Revelion în Maldive

Revelion în Maldive

Am răsfoit paginile lor și am văzut destinații ca Bali, Dubai și Maldive,  sau Mexic pe Riviera Maya. Nu spun că am să plec acolo, dar  mi-am permis să visez la acele locuri.

Și cum visam eu la plajele însorite din depărtări mă trezesc că vin la mine copii, Nora și băiatul.

Ne pupăm, ne îmbrățișăm și ca să scurtez introducerea, ne anunță că anul acesta nu vom mai petrece crăciunul împreună.

  • Nu te mira, de doi ani am strâns bani. Anul acesta ai văzut că am fost trei zile în concediu. Am adunat suficienți bani ca să plecăm anul acesta în Maldive, de revelion. Am rezervat și plătit biletele. Plecăm pe 22 decembrie și ne întoarcem pe 5 ianuarie.
  • Da măi tată, dar așa ne spuneți parcă nu știu cum este. Noi ne bucuram că veniți acasă de Crăciun.
  • S-au schimbat vremurile tată, vremea trece și îmbătrânim și noi. Poate nu mai avem altă ocazie.
  • Bine dar ce faceți cu menajeria voastră? (Copii au acasă un hamster, o broască țestoasă și un iepure de casă, cap de leu)
  • Păi ce să facem, la voi este greu să îi aducem aș că faceți Crăciunul și revelionul la noi în casă. Veniți la București și stați la noi.
  • Da măi Răducule, dar noi suntem învățați cu ale noastre, de Crăciun mai vin musafiri și la noi, de anul nou vin fini……. Ce facem.
  • Lasă că finu’  poate să vină și mai târziu, că nu mănâncă curcanu’. Te scutim de musafiri și mai faci economie, zice Radu râzând. Îl anunți și tu pe finu cu o lună înainte să știe și el.

Văzând că sunt hotărâți și au venit cu lecția învățată le urez baftă.

În timp ce noi discutam Irina a fost în bucătărie și a pregătit masa. De fapt și era ora mesei. Da, pentru că noi luam cina mai devreme, maxim ora 19. Nu a vrut să participe la discuție pentru că ei doi se înțelegeau foarte bine și știau, de când plecaseră de acasă, ce aveau să spună.

Înainte să ajungă la noi ei trecuseră și prin satul Irinei să vorbească și cu ai ei să le spună ce vor face de sărbători. Acolo ai ei s-au supărat pare-se destul de rău.

Sunt mulțumit de copii pentru că am văzut respectul pe care ni-l poartă, atât nouă cât și cuscrilor. Alți ar fi sunat înainte de plecare cu două zile și ar fi spus pa, am plecat.

După ce am mâncat copii aui decis să rămână la noi să doarmă și am început să pălăvrăgim.

Așa am aflat că ei pregăteau de anul trecut această călătorie dar nu au spus nimic până nu au avut toți banii strânși. Au urmărit permanent ofertele de la Ika Turism și acum cu banii strânși au ales această ofertă.

Este trist pentru că noi cei mai în vârstă am fost învățați să respectăm valorile de bază ale familiei. Am trecut ușor de la obiceiul de a tăia porcul de Ignat la cumpărarea cărni tocate de la măcelărie, apoi ușor, ușor ne-am schimbat stilul de viață. Mă mândresc totuși cu copii noștri că ei încearcă să îmbine aceste două stiluri de viață, cel tradițional cu cel modern. Au promis că la anul vom face Crăciunul împreună.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.