Construtii cu profesioniști

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Construtii cu profesioniști

Construtii cu profesioniști

Construtii cu profesioniști

Multă lume crede că munca de arhitect este simplă. Nu, este una foarte complexă și plină de răspunderi așa cum vedem și la biroul de arhitectura 1design.ro

În realizare unei construcții trebuie  urmați obligatoriu niște pași pe care cel mai ușor este să îi treci cu ajutorul unui birou de arhitectură.

Construtii cu profesioniști

Voi vorbi de echipa de la One Design, o echipă cu experiență. Echipa este formată din cinci arhitecți, absolvenți ai facultății de arhitectură și un inginer de rezistență, absolvent la Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Aceștia se ocupă cu realizarea proiectului așa cum ai dori tu, dar ținând seama de reglementările în domeniu.

Dacă intri pe site-ul lor www.1design.ro vezi etapele pe care trebuie să le parcurgi de la demararea proiectului până la faza finală. Acest birou de arhitectura se ocupă și cu arhitectura de interior. Într-un birou de arhitectura de obicei credem ca este nevoie de arhitectura case, dar aceeași arhitecți se pot ocupa și de proiectarea și unor magazine sau hale industriale. Un birou de design interior poate fi întotdeauna parte a unui birou de arhitectura în general.

Facultatea de arhitectura din România a produsa întotdeauna specialiști de valoare cu care țara s-a mândrit. După decembrie 1989 a fost o perioadă  în care construcțiile s-au făcut haotic, datorită unui vid legislativ creat atunci. Nu se vorbea despre termenul de arhitectura case atunci ci numai de bunul placa al proprietarului. Doar românul se pricepe la orice. Când este nevoie este arhitect, când este nevoie este avocat, este atoateștiutor.

La mine în bloc toate apartamentele de la parter și-au făcut balcoane în anii ’90 fără autorizație, fără proiect fără nimic. De obicei când se face intabularea cel de la cadastru trece și balconul în acte. Nu știu cât de corect este mai ales că s-au spart pereții.

Ca toate lucrurile și construcția de locuințe a intrat pe făgașul normal și acum trebuie respectate toate etapele, chiar și în modificarea apartamentelor la interior unde trebuie să se pronunțe un specialist în arhitectura de interior, dar nu trebuie să apeleze neapărat la un  birou de design interior.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.