Drona și unde este utilizată!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Drona utilizată în agricultură

Utilizată în agricultură

Drona utilizată în publicitate

Utilizată în publicitate

Drona și unde este utilizată!  Cum folosirea dronelor a devenit mai dificilă pentru amatori, după introducerea normelor de utilizare emise de Autorității Aeronautice  Civile Române și cheltuielile mari cu  ele  a apărut o nouă nișă pe piața românească  a producătorilor de materiale video deosebite. Aceste filmări pentru a fi de calitate trebuie să fie executate și cu aparatură de calitate deci investiția este destul de importantă.

Drona și unde este utilizată!

Una dintre companiile care își axează eforturile pentru în această direcție este Flygarage. Aceștia execută filmări pentru toate cerințele unor clienți. Astfel vor fi făcute la cerere filmări cu drona 4K, în imobiliare, în construcții, turism agricultură, publicitate, în media, la nunți, evenimente sau asigurări.

Utilitatea fotografierii sau filmării cu drona nu poate fi pusă la îndoială în construcțiile civile și industriale deoarece pot oferi o privire de ansamblu asupra dezvoltării proiectului pe durata dezvoltării acestuia.

Va dați seama ca dacă s-ar face o inspecție de aproape a suprafața a planșeelor, stâlpilor de susținere, lagărelor de susținere, incastrărilor, buloanelor de prindere, prizoanelor, acoperișurilor, ferestrelor etc. acestea ar dura săptămâni. Așa cu drona și o cameră performantă, în câteva ore se poate inspecta ceea ce cu macarale, schele și altele s-a face în o luna de zile.

Am dat aici un exemplu de aplicare industrială a filmărilor cu drona. Dar există și posibilitate filmării unor evenimente speciale cum este o nunta așa cum vedeți în videoclipul de la începutul articolului. La evenimente private cum sunt nunțile, botezurile, aniversările  pot fi luate cadre speciale în aer liber printr-o filmare aeriana sau fotografii aeriene.

În publicitate este de asemenea foarte utilă o filmare cu drona pentru a realiza efecte pe care în alt fel nu le poți avea. Filmările cu drona și fotografiile aeriene sunt ideale  in campaniile de marketing ale firmelor.

O foarte mare utilitate o au dronele în cazul filmării unor imagini deosebite în cazul unor evenimente deosebite, catastrofe, etc pentru anumite care sau televiziuni care nu posedă o drona performanta. La fel se poate realiza și emisiuni flux live pe YouTube pe care pot fi preluate de organizația media interesată cu niște costuri adiționale de trafic date pe internet.

Pentru a realiza toate acestea și multe altele pe carte le puteți găsi pe www.flygarage.net trebuie să existe specialiști în domeniu care să aibă și aparatură performantă. Spun performantă pentru că și ceea ce oferă clienților trebuie să fie o realizare excepțională. Flygarage dispune de o flota întreagă de drone pentru orice tip de filmare cu drona.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.