Depozitul de zambet

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Depozitul de zambet

Depozitul de zambet

Depozitul de zambet este un proiect la inițiativa președintelui Asociației ,,Ai vointa, Ai putere,, Ionut Marineata care se gandeste mereu la cei care se confrunta cu sărăcia!
Doritorii pot dona alimente neperisabile, conserve şi produse îmbuteliate, haine, jucării, electrocasnice-frigidere, televizoare, Aragazuri-obiecte din gospodărie care le prisosesc, dar care se află în stare generală bună de funcționare. Îi așteptăm pe cei care vor să își dăruiască lucrurile spre reutilizare, nu doar în perioada sărbătorilor, aceasta pentru ca aceștia să aibă un centru unde pot să vină oricând, pentru că, din păcate, nevoiașii au mereu nevoie de o mână întinsă de ajutor! Numai asa putem acorda un Zâmbet. Produsele donate vor fi atent triate și împărăție pe categorii, după care vor fi repartizate beneficiarilor, respectiv celor din centrele de copii, căminele pentru vârstnici şi familiilor nevoiașe din întreg județul. Faptul că «Depozitul de Zâmbet» este deschis tuturor cu dare de mână, dispuși să își ajute semenii, reprezintă pentru colegii noștri, asistenții sociali, o veste foarte bună. Aceasta, pentru că ei sunt primii care intră în contact cu beneficiarii serviciilor noastre şi care pot realiza astfel legătura sărmanilor cu voluntarii şi, implicit, pot ușura accesul la donațiile făcute.
Reprezentanții Asociației „Ai Vointa, Ai putere” au fixat un orar pentru primirea donațiilor, respectiv în zilele luni, miercuri şi vineri, între orele 15 şi 19 şi pun la dispoziție numărul de telefon 0726 679 340 pentru informații şi programări în afara orarului stabilit.

Depozitul de zambet va așteaptă!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte