Paza buna trece primejdia rea!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Paza buna trece primejdia rea!Post interior duplex AUDIO one

Paza buna trece primejdia rea!Post interior duplex AUDIO one

În acest articol voi vorbi despre interfoane și montarea acestora pe scara blocului. Achiziția și montarea unui interfon pe scara unui bloc poate naște de multe ori discuții contradictorii între vecini, așa cum se întâmplă la mine pe scară. Aceste discuții apar fără ca cei care se împotrivesc să cunoască importanța acestui sistem de monitorizare a accesului pe scara blocului.

Paza buna trece primejdia rea!

După luni întregi de muncă de lămurire duse cu vecinii mei am hotărât și am strâns banii pentru a monta interfoane Electra pe scara mea. Printre contraargumentele la inițiativa mea am avut: „În caz de cutremur cu ce deschizi ușa ca să ieși afară?” sau „Lasă că se strică și iar ne costă reparația!” sau ”Lasă că îmi pun alarmă!”

Paza buna trece primejdia rea!

Paza buna trece primejdia rea! Panou exterior AUDIO SMART pentru blocuri

Am ales interfoane Electra pentru că acestea mi s-au părut cele mai bune, și am ales unul din multele  interfoane audio și nu un interfon smart care avea un pret ceva mai mare.

Pe site-ul celor de la Electra există un calculator de preț și după ce am introdus datele necesare am aflat prețul cu exactitate.

Un sistem interfon te apără de intrușii nedoriți pe scară fiind foarte util pe scările unde locuiesc multe persoane vârstnice. Dacă unele persoane vor să îl dubleze cu un sistem de alarmă ar trebui să citească sfaturi in achizita unui sistem de alarme.

Un interfon smart este și el mai bun decât unul simplu dar aste este și în funcție de posibilitățile clientului.

Deci până la urmă am strâns banii și am comandat interfonul, dar nu eu am avut rolul determinant în ai convinge pe vecini ci faptul că într-o săptămână au fost sparte pe scară două apartamente, ziua, când oamenii erau la servici.

Plata lucrării am făcut-o în 3 rate:

  1. avansul: 30% la semnarea contractului;
  2. a doua rata: 40% la terminarea lucrării;
  3. a treia rata: 30% după o luna de la darea in funcțiune a instalației.

La două săptămâni de la semnarea contractului a venit echipa de la Electra și s-au apucat de lucrare, care a fost terminată în trei zile pentru că nu toți locatarii erau acasă ca să li se monteze și terminalele din fiecare apartament. Așa până la urmă am montat și noi pe scară interfon.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.