Bateriile externe sunt utile

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Bateriile externe sunt utile. Pleci la plimbare cu bicicleta sau la pescuit undeva departe de oraș și vrei să ai telefonul încărcat! Găsești imagini extraordinare pe care vrei să le imortalizezi cu telefonul tău, sau ai nevoie de internet. Bateria se consumă și cum ești departe de o sursă de alimentare. Ce faci? Recurgi la un gadget extraordinar de folositor: O baterie externa de la https://www.supermisto.ro/baterii-externe-powerbank/. Au apărut tot felul de baterii externe de la  bateriile  externe ultra-portabile de  2600 mAh până la bateria universala  cu capacitate mare 15000 mAh.

Bateriile externe sunt soluția

Bateriile externe sunt utile

Bateriile externe sunt utile

În această vară când am fost în vacanță în Italia am împrumutat o baterie externa  2600 mAh. Mi-a fost foarte utilă pentru că de mai mute ori am rămas cu telefonul descărcat. Bateria m-a salvat și am putut folosi telefonul la capacitate maximă. Dorind să am și eu una proprie am făcut greșeala și am cumpărat acolo, de la niște indivizi care  vindeau pe stradă,  o baterie externa identică. După doua utilizări m-am trezit că s-a defectat. Așa că este mai bine să cumpărați orice gadget de la magazine autorizate, chiar și online! La reîntoarcerea în țară am cumpărat o baterie universală cu capacitate mare de 15000 mAh de la Supermisto.ro. Am dat mai mult și mă ține mai mult.

Este o vorbă care spune că „prevederea este mama înțelepciunii”. Așa și cu aceste baterii externe, dacă ești prevăzător poți folosi telefonul unde vrei și cât vrei, astăzi când acesta a devenit parte indispensabilă a vieții noastre.

Fiind un mare împătimit al pescuitului plec câteodată și stau câte doua zile pe malul Dunării, sau al unei bălți. Dacă până când am cumpărat această baterie trebuia să stau în apropierea unui autoturism și să rog conducătorul auto să mă lase să încarc și eu telefonul de la el, de când am această baterie pot să merg unde vreau. Cum imaginile din timpul partidelor de pescuit sunt de multe ori extraordinare, acum le pot filma sau fotografia cu telefonul și chiar să le postez pe internet.

De fapt de la această baterie am reușit să încarc și paratul de fotografiat. Câteodată gadgeturile sunt doar un moft dar aceste baterii externe sunt cât se poate de utile și necesare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.