Externalizarea serviciilor IT

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Externalizarea serviciilor IT  a devenit o modalitate importantă de a face economii. După 1990, externalizarea serviciilor în genere a devenit o metodă de a face economie pentru firme.

Externalizarea serviciilor IT

Externalizarea serviciilor IT

Externalizarea serviciilor IT

Principalele avantaje ale externalizării sunt:

  1. Cheltuieli reduse prin folosirea la maximum a potențialului personalului angajat
  2. Mai puțină birocrație
  3. Fără cheltuieli de personal inutile
  4. Expertiză proaspătă adusă permanent la zi. Acest lucru îl face firma ce oferă serviciile
  5. O echipă de IT interdisciplinară, care poate oferi răspuns și la problemele clasice, și la provocările noi.

Pentru a înțelege mai bine voi da un exemplu de la o firmă cu acre am colaborat. Observând efectul acestei acțiuni de externalizare servicii IT s-a observat că s-a făcut economie de personal cu 2 persoane. Aceștia nu aveau încărcare permanentă fiind zile în care nu aveau ce să facă. Cei doi au trecut la o firmă  ce oferă servicii externalizate  IT.

De ce vorbim de externalizare IT. Pentru că oamenii din domeniu sunt cei mai valoroși în ziua de azi și nimeni nu își poate permite să nu îi folosească la valoarea lor reală. Externalizarea IT îi face să dea ce este mai bun în ei. Lucrând într-o companie unde nu  are încărcare începe să se plafoneze.

Când vorbești de externalizare servicii IT te gândești la eficientizarea serviciilor atât pentru compania proprie cât și pentru cea care oferă servicii de externalizare IT. O firmă în domeniu care oferă așa ceva este o puteți găsi la adresa https://www.koding.ro/.

Koding Technology oferă servicii verificate de externalizare IT. Suport, mentenanță, asistență de urgență și implementarea proiectelor specifice de extindere sau optimizare.

Externalizarea IT este o soluție la problemele companiilor care nu își permit un departament IT. Dar nu orice companie și-l permite. Suportul și mentenanța pot astfel să fie oferite de o echipă agilă, conectată la cele mai noi soluții si aflată în avangarda soluțiilor IT business.

Pentru soluții de optimizare a unui bussines de multe ori este nevoie de un audit IT care să analizeze  infrastructura hardware folosită și astfel să se descopere punctele slabe din punct de vedere al eficienței proceselor și securității datelor. După analiza  soluțiilor software utilizate sunt propuse update – uri, plugin – uri sau alternative software mai puternice și mai ușor de folosit.

Externalizarea serviciilor IT soluția problemelor companiei tale

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. foarte bun articolul. multumesc. chiar sunt interesat sa documentez aceste servicii de externalizare IT. iti recomand sa arunci o privire si pe http://www.connsys.ro in sectiunea blog si sa imi spui ce parere ai. multumesc

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.