Zile mai linistite la volan

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Zile mai linistite la volan

Zile mai linistite la volan

Zile mai linistite la volan. Din păcate nu am reușit să îmi mai cumpăr o mașină nouă din 2006. Atunci am cumpărat o Dacia Logan 1.2 16v și călătoresc și astăzi cu ea. Dacă atunci nu eram interesat de piese Logan, acum principala mea preocupare este să caut piese Dacia Logan.

În 2007, când s-au deschis porțile Europei și pentru noi am călătorit aproape prin toată Europa cu Loganul meu. Acum mi-e teamă uneori să plec la drumuri lungi fără să îi fa revizie și fără piese de schimb care știu că se defectează mai des.

Totuși nu îmi vine să mă despart de ea așa că am decis să o duc la un service autorizat și cu mecanici destoinici specializați pe mașinile Dacia Logan. Am ajuns și am lăsat mașina în service,

service-ul auto AutoAtu. De la ei cumpăram mereu piese de schimb așa că ei știu ce să facă mai bine. După ce au terminat verificarea mi-au prezentat situația și prețul reparației. Pentru că nu doream să pierd „mașina cu amintiri”, cum îi spuneam eu, am zis: hai începeți reparația.

Pot spune că prețul nu a fost mic, dar după ce am plecat prima dată la drum după reparație, am simțit schimbare. Mergea parcă era nouă. Pentru reparația capitală am primit și garanție.

Am făcut un calcul cu cheltuielile făcute de mine în mod regulat pentru desele reparații accidentale pe care le-am avut înainte de această reparație capitală și am văzut că am pierdut mai mult nevenind cu ea în service mai devreme. Chiar dacă puneam piese Logan noi, totuși ele cedau mai repede pentru că alte piese ce intrau în contact cu ele nu erau schimbate. Am luat piese Logan și  piese pentru Logan ieftine de la distribuitori zice-se autorizați. Până am găsit pe cei de la AutoAtu luam piese Dacia Logan de la alți distribuitori și am avut surpriza ca pe lângă faptul că erau piese pentru Logan ieftine să nu aibă nici o calitate, să nu fie bune de nimic.

După reparația de la AutoAtu am parcurs sute și sute de kilometri fără ca să mai am vreo problemă cu mașina mea. Totuși vin din șase în șase luni ca să mi-o verifice specialiști. Se întâmplă  atunci să mai schimb câte o piesă, dar nu mai am cheltuieli aș mari. Și mai realizez și altă economie, cea de carburant.

Am din nou zile mai liniștite la volan

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.