Degringolada alegerilor parlamentare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Degringolada alegerilor

De ani buni de zile PNL nu mai este un partid de opoziție în județul Călărași. Alianța USL se pare că aici a funcționat mai mult decât în altă parte, PNL devenind remorca PSD.

Vestea că Răducu Filipescu, cel care a susținut PSD-ul și pe primarul al  Olteniței Țone Petre la  actualele alegeri locale, dorește să devină Senator nu este nouă. Ca deputat Alina Gorghiu îl preferă pe Cătălin Predoiu, fost și actual membru PNL 2008-2013  și  2014-prezent,  membru PDL 2013-2014 unde a deținut și funcția  de prim-vicepreședinte al PDL.

Degringolada alegerilor parlamentare 8-o-scrisoare-pierduta-1948

Degringolada alegerilor parlamentare;O scrisoare pierduta 1948 sursa foto vignette3.wikia.nocookie.net

În legislatura care se va încheia în curând PNL a avut ca senator în colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi  pe Iulian Dumitrescu.

Degringolada alegerilor parlamentare

Ca deputat în circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi, colegiul uninominal nr.5, a fost Raluca Surdu, cea care prin declarațiile ei incomode a fost mazilită de Răducu Filipescu, și trimisă la Giurgiu. Ce-i drept, Raluca Surdu. Acum aceasta este pe locul doi pe listă,  Cătălin Predoiu fiind prima opțiune.

Rferitor la activitatea celor doi, Surdu și Dumitrescu pot spune că atâta timp cât prima a desfășurat activitate în Oltenița, lucrurile s-au mișcat. De când a venit la conducerea PNL Oltenița prezența sporadică a lui Iulian Dumitrescu a dus la decapitarea organizației locale, fiind înlăturat dl Florian Cercel, la indicațiile lui  Răducu Filipescu. Apoi organizația a fost acefală o perioadă bună de timp pentru ca în apropierea alegerilor locale de anul acesta după mai multe bâlbâieli să fie numit dl Căpraru Cristian.

Numirea sa intempestivă a fost contestată de mulți oltenițeni. Cei care urmăresc activitatea Consiliului Local Oltenița văd că PNL nu mai are nici o voce care să ia atitudine împotriva unor hotărâri aberante, cum a fost aceea de transformare a Olteniței în depozit pentru uleiuri uzate, uleiuri de mașină, a căror toxicitate este binecunoscută ca fiind destul de periculoasă, așa cum se arată în Oltenitainfo.ro.

De la Oltenița se vede că nu mai există politică ci doar interese de grup. Liderul ALDE de la Oltenița  s-a făcut și el miel blând după ce a primit și el o slujbă undeva cu ajutorul cuiva. Cristina Drăgan și parcă încă o persoana mai fac opoziție fără a rezolva nimic, dimpotrivă legiferând acțiunile CL.

Situația de la Oltenița este una cvasi generală dacă ne referim la PNL. Numai la vârf mai sunt niște jocuri de glezne. Unde mai sunt liberalii de astăzi. Eu cu cine votez

„Mâine începe… Ei? (sughite.) Eu pe cine aleg? Pentru cine?” cetățeanul sau mai bine zis astăzi : EU CU CINE NU VOTEZ?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.