Mobila la comandă!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Mobila este un element care ne definește ca indivizi. În funcție de cum este aranjată mobila în casă, cât de curată este putem să ne facem o părere despre cei care locuiesc acolo.

Mobila la comandă!

Mobila la comandă!

Sunt și situații în care o familie, din cauza lipsurilor nu poate avea o mobilă normală, ci este făcută doar din  piese absolut utile. Dar și acolo aspectul îngrijit al mobilei și al încăperii scot în valoare calitatea celui care locuiește acolo.

Pentru cei care îşi  permit  există nenumărate magazine de mobilă, în ultimul rând mai mul online.

De curând am vizitat showroom-ul  celor de la Arta Mobilei. În interior multă mobila : de bucătărie, de sufragerie, de dormitor, etc. O pereche mai în vârstă, circa 55- 60 de ani se tot uita şi tot vorbea. Din discuţie am înţeles că sunt părinţii unei fete şi doreau să le mobileze

Mobila birou PC

Birou PC

dormitorul cu ocazia nunţii.

 • La ce te uiți la mobila asta, spuse el?
 • Cred ca este tocmai bună pentru bucătăria lor, primi răspunsul.
 • Eu cred ca este prea mare. Pe un perete va fi chiuveta, plita şi blatul. Pe celălalt va fi frigiderul, un dulap cu cuptorul electric pe el şi masa.
 • Da dar mai are şi dulapurile astea două.
 • Astea nu au loc. Uite, vezi ca e bine că am măsurat? Bucătăria lor are 3 metri lungime şi 2,20 lăţime.
 • Hai să măsurăm chiuveta, plita şi blatul fac 2,90m. Pe celălalt perete frigiderul  şi cu dulapul au 1m. Mai rămân 1 m pentru masă. O masă micuţă. Nici nu vor putea mânca amândoi pe ea. Tu mai vrei şi dulapurile. Vor trebui dulapuri suspendate pe peretele cu chiuveta, dar mobila asta nu are.

Mobila la comandă

După această discuţie vine spre ei un angajat al showroom-ului care îi întâmpină şi îi întreabă ce ar dori să cumpere. Auzind despre ce era vorba, acesta îi linişteşte.

 • Staţi liniştiţi că noi avem atelier în care putem face mobilă de comandă. Dumneavoastră ne spuneţi ce doriţi, eventual ne puteţi arăta în catalog, şi noi adaptăm totul nevoilor pe care le aveţi.
 • Uitaţi, noi am dori mobila aceasta dar am văzut că nu are dulapuri suspendate, spuse soţul.
 • Nu este nimic, putem lansa comanda imediat şi facem dulapurile imediat din acelaşi material. Doar să ne daţi măsurile exacte.
 • Când putem lua mobila? Este întrebat de soţ, reprezentantul magazinului.
 • Aşteptaţi puţin, dacă doriţi să faceţi o comandă fermă , plătiţi mobila şi noi o trimitem în cel mai scurt timp la adresa indicată.
 • Pare în regulă. V-aş ruga să faceţi un calcul cu dulapurile suspendate şi să îmi spuneţi cât costă.
 • Nu este o problema asta, vă putem face imediat, dar părerea mea este să mergeţi acasă. Eu vă dau toate disensiunile obiectelor şi mai faceţi odată şi apoi comandaţi. Lăsaţi o adresă de mail şi mâine un reprezentant al nostru vă va contacta şi veţi da toate datele.

Terminând discuţia reprezentantul magazinului a venit spre mine întrebându-mă ce doresc. Pentru că la mine era vorba de mai puţine lucruri, de fapt de nişte scaune pentru firmă, a terminat reped. Eu deja eram un client mai vechi al magazinului.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.