Eficienta aparatelor de etichetare industriale Dymo

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Dymo. Eficienta aparatelor de etichetare industriale

Dymo. Eficienta aparatelor de etichetare industriale

Etichetarea industriala reprezinta procedeul prin care poti aduce la cunostinta consumatorului detaliile privind caracteristicile produsului, cum ar fi data de expirare, lista ingredientelor, numele si adresa producatorului etc. Desi se pot folosi si sunt utile si pentru uz personal, etichetele sunt obligatorii in cazul firmelor, care trebuie sa afiseze informatiile relevante pentru cumparator.
Avand in vedere importanta procedeului, este important sa folosesti echipamente eficiente, cum sunt aparatele de etichetare de la Dymo, care sunt concepute pentru uz industrial. Pe site-ul Sanco Group vei gasi diverse aparate de etichetare de la Dymo, precum si accesorii pentru ele.

Dymo

Iata cateva motive pentru care un astfel de aparat isi merita toti banii :
1. Tastatura familiara QWERTY / QWERTZ / AZERTY pentru introducerea rapida si facila a textului
2. Tiparirea etichetelor cu rezistenta industriala, cu latimi de 6 mm, 9 mm, 12 mm si 19 mm intr-o varietate mare de materiale si culori – In plus, tiparesti direct pe tuburi termocontractante
3. Functia de salvare/oprire automata prelungeste durata de viata a bateriei fara a pierde ce ai lucrat
4. Memoreaza ultima eticheta si poate stoca peste 100 de etichete pe care sa le printezi.
5. Aparatul utilizeaza benzi industriale Rhino usor de dezlipit, cu adezivi rezistenti. Benzile sunt create pentru medii dure si asigura rezistenta la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, apa si raze ultraviolete.
6. Beneficiezi de o biblioteca de peste 150 de termeni si de simbolurii specifice industriei, semne de punctuatie, simboluri valutare si fractii.
7. Functioneaza cu 6 baterii AA sau, optional, baterie reincarcabila litiu-ion
Acestea sunt doar cateva dintre functiile aparatelor de etichetare de la Dymo, iar in functie de pret, accesoriile si modul de utlizare devine din ce in ce mai performant. Daca esti un antreprenor bun, cu siguranta iti doresti maximizarea profitului, lucru care poate fi realizat doar prin oferirea unor servicii de calitate si atentia acordata detaliilor. Etichetarea este un procedeu care poate fi considerat monoton, insa are o importanta extrem de mare.
De aceea, iti recomand sa investesti intr-unul din aparatele de etichetare Dymo, pe care la gasesti la Sanco Group. Sunt usor de utilizat si extrem de calitative.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte