Grilaje si usi antifoc

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Grilaje si usi antifoc, grilaj profilight

Grilaje si usi antifoc, grilaj profilight

În zilele noastre protecția împotriva diferitelor forme de vandalism sau jafuri se apelează la o autoprotecție sporită. Grilajele sunt numai o formă, una dintre cele mai vechi forme de protecție. Totuși aspectul acestora ține acum de artistic. Asta cel puțin în cazul celor de la www.nyos.ro Pentru realizarea unor astfel de grilaje trebuie ținută seama de o mulțime de factori.

Grilaje si usi antifoc

Dacă vă ceți uita la un grilaj metalic  profilight aspectul său îl face demn de titlu de operă de artă.

Grilajele Profilight fac parte din gama de lux a grilajelor metalice, reprezentând un sistem de închidere deosebit de estetic si elegant, potrivit atât pentru interior cat si pentru exterior. Sunt alcătuite din profile de aluminiu extrudat cu inserții de policarbonat.

Modulul din policarbonat este practic incasabil, având o rezistenta de 250 de ori mai mare decât cea a sticlei. Totodată, caracteristicile de izolare termica si fonica le depășesc pe cele ale sticlei.

Grilajele Profilight sunt folosite pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale, închiderea spatiilor comerciale din cadrul complexelor comerciale, delimitarea interioara a supermarketurilor, in clădiri de birouri, hoteluri, bănci, farmacii etc.

Datorita elegantei lor, aceste grilaje metalice sunt folosite si in domeniul rezidențial pentru închiderea garajelor, piscinelor, foișoarelor, teraselor si anexelor, etc.

Grilaje si usi antifoc, grilaj profilator. Usa angle rolling culisantă

Grilaje si usi antifoc, grilaj profilator. Usa angle rolling culisantă

De curând firma la care lucrez a dorit să facă niște modificări cerute de legislația în vigoare să instaleze uși antifoc la anumite încăperi. Pentru că acestea trebuiau să corespundă anumitor cerințe ne-am adresat celor de la Nyos.

Ușile antifoc sunt o soluție ideală pentru: locuințe, supermarketuri, spitale, magazine, săli motoare, cinematografe, restaurante si orice alte clădiri publice. Am găsit la ei uși antifoc marca Dierre Italia. Acestea  sunt aprobate din punct de vedere al rezistentei la foc și sunt folosite în special în mediul industrial, hotelier, sau cu flux mare de persoane unde sunt impuse norme de siguranța publica.

Pentru că firma  a făcut un profit patronatul a decis să în înlocuiască vechi pereți de sticlă ai halei de producție cu grilajele Profilight. Spun despre acestea pentru că mie mi-a revenit sarcina de a achiziționa și a supraveghea montarea acestora și cunosc foarte bine subiectul.

Pe parcursul lucrărilor am avut o conversație cu maistrul care conducea lucrarea. Acesta îmi spunea că în ultimul an comenzile au crescut și firma a trebuit să angajeze personal suplimentar.

Firma a luat naștere ca urmare a cererii de astfel de produse pe piața românească, și se pare ca această cerere este în  creștere.

În portofoliul lor cea mai mare pondere o au grilajele metalice lamelare, grilajele metalice tubulare și grilajele metalice extensibile mai ales pentru magazinele din interiorul unor mari complexe sau mall-uri. Tot Nyos asigură garanția și mentenanța produselor sale în cele mai bune condiții și cel mai scurt timp.

Pentru a deveni client Nyos iată care sunt atuurile acestora:

  1. Livrare in maxim 7 zile pentru modelele standard
  2. 10 ani garanție
  3. Produse la prima mana, deci prețuri de producător
  4. Producție, montaj si mentenanța cu personal instruit in Franța
  5. Vopsire in câmp electrostatic in orice culoare RAL
  6. Calitatea materialelor la cotele superioare cerute de standardele UE
  7. Certificat european de calitate (semnul CE) acordat de instituțiile din Franța
  8. Raport calitate preț excelent

Eu personal m-am convins de toate aceste avantaje, atât la încheierea contractului cât și după darea în folosință a lucrării.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.