Enel darama România

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Enel darama România. În luna noiembrie 2016 la blocurile de pe Bulevardul Republicii din Oltenița a început campania de montare, pe holul blocurilor, a contoarelor inteligente. Este o lucrare care pe mine m-a bucurat la început, însă după ce am văzut modul în care se execută lucrarea, m-a făcut să îmi iau libertatea de a mă adresa Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Muntenia, sesizând deficiențele în execuție. Am făcut acest lucru datorită faptului că nu am găsit dispoziție pentru dialog pe această temă,  nici cu domnul Ene, șeful ENEL Oltenița nici cu reprezentanței firmei SC ELECTROENEL SEARVIECE SRL, executantul lucrării, nici cu domnul care supravizează această lucrare. Aveți aici în format PDF Sesizare către Inspectoratul Regional în Construcţii Sud-Muntenia.

În adresa de răspuns la sesizarea mea, se spune:

Enel darama România. Extras răspuns IRCSM

Enel darama România. Extras răspuns IRCSM

 

Nedumerirea mea este că aceste lucrări au fost începute fără această autorizație  cu toate că la primărie se știa că ele se execută. Inițial primăria a intervenit în rezolvarea unor situații în care locatarii se opuneau la montarea tabloului pe peretele lor, situație  ce s-a repetat și pe scara A și B a blocului G. Aici s-a deplasat și dl Pițoi Ion, viceprimarul Olteniței, care a încercat fără succes rezolvarea situației, dar și fără a insista prea mult.

Tot în răspunsul Inspectoratului Județean în Construcții Călărași  se menționează:

Enel darama România. Extras răspuns IRCSM

Enel darama România. Extras răspuns IRCSM

 

 

 

 

Această soluție este valabilă pentru toate cele șase blocuri aflate în aceeași situație.

Enel darama România

Ce este alarmant în această situație este faptul că ENEL cu firmele sub contractoare nu are nici un proiect de execuție aprobat de autoritățile în drept, deci oricând blocurile pot cădea victimă unui cutremur.

În cazul în speță este vorba de blocuri construite înainte de 1977, care în ciuda faptului că au rezistat cutremurelor sunt construite după niște norme mult mai permisive în ceea ce privește protecția antiseismică, iar astfel de intervenții pot crește pericolul prăbușirii în caz de cutremur.

O concluzie personală este că ENEL vrea să provoace un genocid în Oltenița și alte zone unde au lucrat asemănător, să contribuie la prăbușirea locuințelor noastre.

Urmare a celor arătate mai sus aștept un răspuns cât mai rapid din partea autorităților în drept în cea ce privește remedierea cât mai urgentă a situației. Cutremurul poate veni și peste zece secunde. Natura nu așteaptă!

Iată mai jos și răspunsul Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Muntenia

Enel darama România.  Răspunsul Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Muntenia

Enel darama România. Răspunsul Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Muntenia

Iată în imaginea de mai jos cum arată o lucrare terminată şi recepţionată de ENEL. Cablul alb din faţa tabloului este un cablu cu tensiune 220v pentru a alimenta la etajul doi tabloul pentru cablu TV  şi internet.

Enel, atac terorist

Enel, atac terorist

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.