Monitorizeaza-ti masina cu aplicatia Nexus GPS Tracking

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Monitorizeaza-ti masina cu aplicatia Nexus GPS Tracking

Monitorizeaza-ti masina cu aplicatia Nexus GPS Tracking

-ti masina cu aplicatia Nexus GPS TrackingFiecare isi doreste sa stie totul despre masina personala: pe unde a fost aceasta, cati kilometri a parcurs sau cati litri de combustibil a consumat. In continuare, am sa va ofer un pont in acest articol despre cum puteti sa aflati aceste detalii despre masina dumnevoastra.

Monitorizeaza-ti masina

In urma cu mai bine de 5 luni am intalnit un prieten din Germania care mi-a povestit despre un sistem de pe masina lui cu care poate sa afle oricand si de oriunde foarte multe lucruri despre masina. Am ramas “cu gura cascata” sa spun asa. Am fost curios si l-am intrebat cam cat costa si daca este dificil de montat un astfel de sistem, mi-a zis ca plateste undeva la 200 de euro pe an, un fel de abonament. Nu-i rau mi-am zis, asa ca m-am pus pe cautari… am intrebat prietenii, am cautat pe google… pana cand am dat de un articole despre Nexus GPS Tracking.
Nexus GPS Tracking este un serviciu de monitorizare gps auto ce primeste semnale de la satelitii GPS pentru a determina locatia vehiculelor, precum si alte informatii dependente de timp, cum ar fi: consumul . de motorina, viteza, orientare, numarul de kilometrii parcursi. Diversi senzori, cum ar fi: debitmetre, senzori de temperatura, senzori de deschidere/inchidere usi, senzori pentru identificarea soferilor. Toti acesti senzori pot fi atasati la produsul standard.
Partea interesanta este ca acest sistem Nexus GPS Tracking nu necesita nici un fel de interactiune din partea soferului vehiculului monitorizat. Deoarece echipamentul Nexus GPS Tracking este instalat permanent pe vehicul, la alimentarea de curent, managerii pot sti intotdeauna cum si unde au fost utilizate vehiculele din flota.
Dupa ce m-am documentat si mai mult am ales sa ii contactez si sa cer o oferta personalizata. Am primit oferta intr-un timp foarte scurt iar acum ma bucur de toate functionalitatile acestui serviciu de monitorizare auto.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.