Somnul si saltele ortopedice

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Somnul si saltele ortopedice

Somnul si saltele ortopedice

Somnul este un element important în menţinerea stării de sănătate. Odată cu înaintarea în vârstă apar din ce în ce mai mulţi factori care ne afectează sănătatea, aşa că mediul în care trăim ni se pare ca a devenit. Un lucru esenţial în a menţine un somn odihnitor şi revigorant îl reprezintă confortul creat de patul în care dormim. În ultimul timp au apărut tot felul de saltele ortopedice care sunt la preturi concurenţiale. Şi în acest domeniu, al saltelelor, la fel ca în toate domeniile comerciale au apărut  reduceri de pret la saltele ortopedice.

Când vorbeşti de saltele ortopedice ieftine nu trebuie să te gândeşti tot la saltele de calitate bună şi foarte bună.

O saltea ortopedica 160 x 200 este destinată paturilor duble şi reprezită un avantaj la capitolul pret: este mai ieftină daca vei cumpara doua de 80×200. Patul cu o saltea ortopedica 160 x 200 este destinată cuplurilor şi conferă un confort sporit prin lăţimea patului. Dacă te gândeşti la preturi pentru saltele ortopedice cele de la Acaju bat toată gama de saltele ortopedice. Pe lângă confortul oferit de calitate aici găsești saltele ortopedice ieftine.

Somnul si saltele ortopedice

Saltelele ortopedice cu arcuri sun confecționate dintr-un pat principal de arcuri de  tip Bonell bitronconice asamblate,  fabricate din sarma de otel elastic.

Peste plasa de arcuri este așezat pe ambele fete un covor din fibre vegetale împâslite pe suport textil, acesta fiind lipit cu o rășină speciala, ecologica.

Peste covorul din fibre vegetale al saltelei ortopedice este pus un covor de spuma poliuretanică (burete) si peste burete este așezată vatelina Aceste panouri sunt atașate (lipite) folosind tehnologia thermobonding¹ cu adeziv activat termic la  presiune si temperatură in condiții optime.

La exterior este o suprafața realizată de obicei din material tip jaquard².

Întâlnim saltele ortopedice pe toate dimensiunile. Trebuie să ai grija ca să se potrivească dimensiunea saltelei cu dimensiunea interioara a cadrului patului. Vei fi sigur că raportul Saltea Ortopedică – preţ va fi întotdeauna în favoarea clientului.


¹Thermobonding este o țesătură de material lipite între ele cu ajutorul unui adeziv ce se activează la o anumită temperatură.  Fibrele sunt  lipite între ele prin mijloace chimice, mecanice, termice sau tratament cu solvent. Termenul este utilizat în industria prelucrătoare textilă pentru a desemna țesături, cum ar fi pâslă , care nu sunt țesute nici tricotate . Unele materiale nețesute lipsite de rezistență suficientă dacă nu densificat sau întărită de un suport.

²Țesătura Jacquard este un tip de țesătură a cărei tehnică de legare este obținută prin ridicarea simultană a anumitor fire de urzeală și care face posibilă, în aproape orice război de țesut, creșterea programată a fiecărui fir de urzeală independent de celelalte. Acest lucru aduce mult mai mulă versatilitate în procesul de țesut și oferă cel mai înalt nivel de control al firelor de urzeală.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.