Canapele extensibile, o soluţie economică pentru locuinţa ta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Canapele Extensibile de la Kelenda

Canapele Extensibile de la Kelenda

Canapele extensibile. O soluţie economică pentru locuinţa ta. Şi poţi alege una din gama de canapele extensibile Kalenda.ro.

Trebuie să ştii ca ai preturi concurenţiale la întreaga gamă de canapele extensibile moderne. Aici găseşti canapele extensibile moderne la preturi care te lasă cu gura căscată. Canapele extensibile reprezintă soluția ideala pentru cei care doresc confort în living, dar si o soluție atunci când apar musafirii.

Canapele extensibile

Dacă ai nevoie acum de o canapea extensibilă modernă, poţi găsi canapele extensibile ieftine la Kalenda. Aici poţi găsi numeroase reduceri canapele extensibile. Despere preturi nu pot spune nimic. Pentru unii sunt preturi joase, pentru alţi sunt preturi mari, în funcție de buzunarul fiecăruia dar trebuie știut că aici calitatea primează.

Canapele extensibile ieftine poți să cumperi din cadrul promoţiilor acestui magazin online, în cadrul secţiunii de  reduceri canapele extensibile. Aici ai un pret mult scăzut faţă de cel iniţial pentru că, din dorinţa de atrage mai mulţi clienţi, Kalenda aplică periodic aceste reduceri. Este vorba de un pret promoţional.

De curând am avut nevoie de o canapea extensibilă pentru că vechiul recamier s-a stricat. Din oferta generoasa a celor de la Kalenda am avut de ales cu greu o canapea extensibilă. Am apreciat faptul că aceasta poate deveni pe timpul zilei si un loc unde să te odihnești, iar noaptea un pat. Spațiul de depozitare de sub șezut, generos, ascunde unele lucruri de care nu ai nevoie.

Canapelele extensibile  de trei sau doua locuri  din oferta magazinului online, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Livrările se efectuează în termen de 48-72 de ore de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 10-45 zile pentru produsele care nu se afla în stoc şi sunt aduse special pentru clientul care a făcut comanda. In cazul în care produsul nu poate fi livrat, SC Crystal Globe SRL, se obliga sa informeze Clientul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată vor fi rambursate de către SC Crystal Globe în termen de maximum 14 zile.

Livrarea către client a produselor achiziționate de la SC CRYSTAL GLOBE SRL, este efectuata prin intermediul curierului, prin mijloacele de transport proprii in orașele in care acestea sunt disponibile. În celelalte oraşe se face prin coletărie pentru colete mari, prin bursa națională de transport. Valoarea costului de livrare este de 79 lei pentru achiziții sub 2000 de lei. Pentru achiziții peste 2000 de lei, transportul este gratuit. Perioada promoției (1.06.16 – 1.12.16)

Grăbiţi-vă la Kalenda!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.