Costumul de bucatar face diferenta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Costumul de bucatar face difernta. Arta culinară a devenit un subiect tot mai prezent pe micile ecrane în emisiunile tip divertisment, concursuri sau călătorii, sau… De fapt arta culinară, restaurantele şi alte unităţi de alimentaţie publică, se dezvoltă constant pe plan mondial. Chiar dacă în unele locuri se închid unele, apar altele imediat. Igiena şi aspectul personalului acestor unități atrage sau respinge clientela. Dacă vrei să fi un bucătar desăvârşit fără a avea ţinuta adecvată, nu se poate. Pentru aceasta te invit: alege un costum de bucatar din gama varianta de haine si echipamente de bucatar de la Dispotrading.

Costumul de bucatar face difernta Halat de bucatar

Costumul de bucatar face difernta Halat de bucatar

Ai ales costumul? Dacă nu hai să te ajut eu.

Dacă eşti bărbat îţi recomand un halat de bucătar cu mâneca scurtă, fără buzunare, cu guler tunica. Confecționat din tercot, acest costum bucatar este bicolor, alb cu bentița albastra la buzunare şi bias albastru pe cant. Halatul de bucătar este prevăzut cu 2 rânduri de nasturi. Aceasta este numai o opţiune pentru echipament bucatar din multitudinea de costume bucatar pe care le oferă cei de la  Dispotrading.

Găsiţi aici imbracaminte bucatar, cu un design plăcut, foarte comodă. Pe lângă costum bucatar, tot aici găsiţi si accesorii de protecție pentru bucătari precum: bonete bufante de bucătar, şorţuri de bucătar, halate de bucătar. Marca Missena, marca sub care sunt comercializate costumele de bucătar şi articolele de imbracaminte bucatar, recunoscută pentru calitatea superioară a produselor.

Arta culinară nu a fost întotdeauna supusă unor reguli stricte de igienă. Astăzi nici nu ne putem închipui că am mânca într-un restaurant unde personalul să nu poarte echipament bucatar alb şi să nu aibă un aspect civilizat.Din această cauză este recomandat să căutaţi firme de genul celor despre care am vorbit mai sus.

Pentru ca lumea să nu mă acuze de misoginism vă voi prezenta şi câteva uniforme de bucătărie pentru femei:  tunica de bucătar pentru femei, sau halate bucătar dama.

Costumul de bucatar face difernta Tunica de bucatar pentru femei

Costumul de bucatar face difernta Tunica de bucatar pentru femei

Ceea ce este de remarcat la toate uniformele este calitatea croieli şi a materialului. Chiar dacă materialul de bază pentru aceste costume are culoarea albă, la cerere se pot executa halate bucătar în diverse culori sau combinații de culori.

Cei care doresc să aibă astfel de halat de bucătar, model Missena, trebuie să ştie că acestea se excută numai la comandă, numărul minim fiind de trei bucăţi.  Materiale disponibile pentru acest produs:- tercot 195 gr/mp, 35%bbc, 65%pes (cod produs 1T003)

Prețul si alte informații le aflați solicitând oferta la adresa de e-mail: vanzari@dispotrading.ro.

Dacă vreţi să vă deschideţi o afacere în domeniul alimentar apelaţi cu încredere la magazinul online Dispotrading.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.