Fii Mos Craciun și donează cadouri pentru copiii nevoiași

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Fii Mos Craciun  și donează cadouri pentru copiii nevoiași

Fii Mos Craciun și donează cadouri pentru copiii nevoiași

Fii Mos Craciun și donează cadouri pentru copiii nevoiași. Asociația MicNews.ro   organizează un proiect caritabil, ”Fii Moș Crăciun”, prin care vor să le aducă zâmbetul pe buze copiilor nevoiași cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Fii Mos Craciun 

”Noi cei de la: https://www.facebook.com/amicnews/   derulam in perioada 10 – 20 decembrie 2016  campania de ajutorare ” Fi Mos Craciun” pentru copiii defavorizati din  București.

Cu aceasta deosebita ocazie, va invitam sa va alaturati demersului nostru de a aduce, in ziua de Craciun, zambetul pe chipurile acestor copii defavorizati , care provin din familii sarace , centre de zi si de plasament”, spune organizatorul  proiectului.

Campania “Fii Mos Craciun” are drept scop colectarea de jucarii, hainute, incaltaminte, dulciuri, rechizite si orice alte obiecte care va prisosesc sau la care vreti sa renuntati de dragul unor copii nevoiasi.

Poți purta chiar și costumul lui Moș Crăciun pe data de 24 decembrie, pentru a le aduce cadourile celor mici.

”Orice donatie este mai mult decat binevenita pentru ca acesti copii care le vor purta si le vor folosi si dupa sfintele Sarbatori de Craciun. Copiii au varste cuprinse intre 5 si 18 ani. Donatiile de haine si incaltaminte trebuie sa fie intr-o stare buna, spre foarte buna, hainele spalate si calcate inainte de a fi donate si care nu sunt defecte sau patate. Va dam acest sfat pentru a ușura munca noastră și pentru a nu le prelungi asteptarea copiilor”, mai explică președintele Asociația MicNews.ro   Mihai Căldăraru

Pentru mai multe informatii despre cum puteti face donatii, puteti sa trimiteti un email pe adresa micnews.ro@gmail.com / medianewspress.ro@gmail.com sau telefon: 0724.713.999 adresa: Strada Drumul Cretestilor nr 15, bl. A, sc.1, ap.19+23, sector 4

Sursa www.medianewspress.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte