Aparatura electrica de calitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Aparatura electrica de calitate Priza 2 module standard italian 16A VIMAR NEVE alba

Aparatura electrica de calitate Priza 2 module standard italian 16A VIMAR NEVE alba

Aparatura electrica de calitate. Am cumpărat de curând prize modulare din oferta eMenatwork. Mi-au trebuit acestea pentru a echipa o casa unde am

Aparatura electrica de calitate

Aparatura electrica de calitate Priza 1 modul 2P+N 16A P17/11 VIMAR NEVE alba

executat instalaţie electrică.  Înainte de toate trebuie să ştiţi că  Emenatwork este magazinul online al grupului MENATWORK, un important producător şi furnizor de materiale pentru construcții, produse pentru amenajări și finisaje de interior şi exterior, echipamente pentru instalații electrice, corpuri şi sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice şi sisteme de ventilație-climatizare.

Am ales cu uşurinţă  obiectele necesare. Important a fost că dacă am dorit o priza de un anume tip a fost uşor să aleg din oferta variată de prize.

Aparatura electrica de calitate

Am mai folosit prize de la Menatwork şi în cazul în care a trebuit să înlocuiesc unele defecte. De fapt fără prize, întrerupători sau lămpi de iluminat nu se mai poate trăi în zilele noastre.

Diferenţele între priza clasică şi cele modulare este că gama clasică face referire la doza rotunda, în care este introdus  fiecare dispozitiv, pe când în priza modulară putem pune mai multe dispozitive. Dacă ai în casă un număr mare de prize, este recomandat să alegi prize modulare, care sunt formate dintr-un ansamblu de doza electrica, suport si dispozitiv. Avantajul acestor prize modulare este ca se pot combina prize simple, prize shuko, prize tv, prize internet, prize telefon, în funcție de cum dorești. De exemplu, în  bucătărie poți combina 3 prize shuko 2 prize simple şi un comutator. Un alt avantaj este acela că aceste prize modulare au o montare compactă, un aspect estetic plăcut, iar fixarea în doze este foarte bună, mult mai sigură decât în cele clasice. Foarte  utilizate sunt prizele modulare de tip  shuko, prize internet, prize tv si prize telefon. Evoluția tehnologiei este atât de rapida în ultimii ani, încât este bine să alegi din gama de materiale electrice, produse de calitate, care să prevină situații de genul topirea contactelor, smulgerea din perete a prizelor, montaj inestetic sau finisare de proasta calitate.

La o casă nouă trebuie să avem grijă la calitatea instalaţiei electrice, implicit la aparatura pe care o montăm. Ţinând seama că această aparatură este acum la alegere, datorită ofertei variate, vă sfătuiesc să vă orientaţi către Emenatwork. Cu cât calitatea  este  mai bună, cu atât suntem mai feriți de accidente, unele putând să fie foarte grave.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.