Legea batjocoririi batranilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Legea batjocoririi batranilor:  o naţiune care nu îşi respectă bătrânii nu are viitor

Legea batjocoririi batranilor:  o naţiune care nu îşi respectă bătrânii nu are viitor

Legea batjocoririi batranilor. Klaus Iohannis  a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea art. (3) alin. (1) din Legea nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă prevede că “Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși suma de 15 lei la data aplicării prevederilor prezentei legi”.

În acest an au avut loc o serie de majorări salariale, aşa că salariul minim pe economie a ajuns 1250 lei. La cesta salariu se adaugă şi diferite sporuri, bonurile de masă aşa că venitul minim ajunge în jurul valorii ed 1500 lei.
Pensionarii nu au primit nimic! Nu mai ştiu dacă guvernul Cioloş se gândește la pensionari ca la niște relicve de care trebuie să scape în cel mai scurt timp prin exterminare de tip nazist, prin foamete și frig, dar aceasta este impresia noastră, a celor ce nu mai avem puterea de a ieşi în stradă, de a țipa şi urla ca beneficiarii legii convertirii creditelor în franci elveţieni, nişte nesimţiţi în ultimă instanţă. Cioloş vrea să scape de datoriile venite din perioada comunistă, adică de pensionarii simpli cu venituri mici şi să îi păstreze pe cei care au căpuşat sistemul şi în trecut şi acum, cei care au pensii speciale, obținute fără a fi contribuit nici un leu la fondul de pensii.

Legea batjocoririi batranilor

Am crezut cândva că Iohannis şi Cioloş vor instaura dreptatea în România. Dimpotrivă ei vin să destabilizeze, să instituie o scară de valori în care bătrânii sunt considerați niște  poveri inutile de care trebuie să se debaraseze. Trebuie să se ştie însă că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii nu are viitor, dar probabil că ei nu vor decât un prezent pentru ei şi nici un viitor pentru naţiune.
Nici nu știți de câte ori pensionarii stau la rând într-un market pentru cumpărături de 10-15 lei şi vă cum mulți alții, bugetari în general scot teancuri de bonuri și pleacă către mașinile lor de lux cu coșul plin. Ei au mai multe drepturi la viață decât cei care au muncit o viață întreagă?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte