Black Friday la Evolio

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Black Friday la Evolio

Black Friday la Evolio

Black Friday la Evolio. Evolio sărbătorește Black Friday în luna noiembrie, cu prețuri care pornesc de la 1.9 lei pentru accesorii, precum

Black Friday la Evolio

Black Friday la Evolio

husele stander (prețurile inițiale fiind de 9.9  lei).

În această perioadă, produsele Evolio beneficiază de reduceri de până la 50%.

Smartphone-ul Evolio S5, cel mai nou produs Evolio, va beneficia pe data de 18.11.2016 de o reducere de 21% . Este un telefon cu un raport calitate-preț excelent. S5 este dotat cu un ecran 5 inch IPS și processor Quad Core.

Și produsele din gama Drone vor beneficia de reduceri substanțiale, astfel Drona iFlay PRO va putea fi achizitionată la cel mai mic preț de până acum și anume 295.90 lei.

Promoția Black Friday este valabilă în shoroomul Evolio din București, dar și online, pe site-ul www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil.

În fiecare an, Evolio încearcă să răsplătească fidelitatea clienților cu oferte de Black Friday cât mai atractive.
Astfel, clientii care vor achiziționa produse de pe evolioshop.com în perioada  28 octombrie – 20 noiembrie 2016, până la orele 24:00, vor intra automat în cursa pentru câștigarea a trei produse din portofoliul Evolio.

Produsele ce vor fi acordate ca premii sunt: un sistem audio Xound Pro,  un Smartwatch X-Watch Pro și un hoverboard Evolio X-Board S.

Black Friday la Evolio

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.