Inchiriere in regim hotelier

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Inchiriere in regim hotelier

Inchiriere in regim hotelier

Inchiriere in regim hotelier. Acum, când circulația pe continentul European a devenit mai liberă ca oricând, şi găsirea unui spaţiu de cazare, altul decât un hotel, a devenit o problemă mai greu de rezolvat.  O soluţie a devenit apartamentele închiriate în regim hotelier, aşa cum o fac cei de la www.rocazare.ro. Acest sistem de închiriere rezolvă şi problema apartamentelor sau garsonierelor de bloc care nu au mai fost vândute datorită crizei economice care parcă nu vrea să mai treacă.

Succesul apartamentelor şi garsonierelor în regim hotelier constă în numărul impresionant de vizitatori români sau străini ce decid sa își petreacă concediul într-o cazare de acest gen. Chiar dacă la noi în țară s-a făcut cunoscuta mult mai târziu aceasta posibilitate de instalare temporara într-o locuință, se pare că la ora actuală se bucura de o adevărată explozie, un adevărat boom. Confortul oferit în aceste apartamente este net superior celui din apartamentele din hotel, iar preţurile sunt mult mai scăzute.

Inchiriere in regim hotelier

Inchiriere in regim hotelier

Inchiriere in regim hotelier

Ca avantaje ale acest regim de cazare, pe lângă cel al prețurilor scăzute, voi enumera mai jos alte câteva avantaje:

  1. Vacantele cu familia sunt simțite la o intensitate maxima de apropiere emoțională.
  2. Bucătăria deschisa 24/24 de ore permite fiecăruia sa îşi urmeze propriile tabieturi.
  3. Turiștii au parte de intimitatea mult dorita. Gălăgia şi râsetele deranjante ale vecinilor nu sunt o problema, la fel cum nici zgomotul produs de aspiratorul de pe hol ce este mânuit de menajera.
  4. Turiștii au ocazia sa îşi facă cumpărăturile din cadrul market-urilor din apropiere, sa îşi gătească în bucătăria perfect utilata si igienizata şi să economisească banii pe care i-ar fi dat pentru un meniu la restaurantul hotelului.

  Sigur mai sunt şi alte avantaje dar pe acelea trebuie să le descoperiţi dumneavoastră.

Rocazare te găzduiește în zone centrale ale Bucureştiului oferind tot confortul:  aer condiţionat, bucătărie utilată, cadă cu duş, frigider, lenjerie şi prosoape albe, maşină de spălat, parcare, TV LCD, Internet wireless, lift, centrală apartament, cabină de duş!  O veste despre cazarea aici care poate întrista pe unii este că  nu în toate locaţiile este permis accesul cu animale de companie.

Plata se face fie cash, fie prin card bancar, dar şi prin metoda Paypal. Aceste modalități de plată ușurează accesul clienţilor din afara României la aceste apartamente sau garsoniere.

Pentru românii care trăiesc în Bucureşti sau în preajma lui este mai puţin atractivă această metodă, dar pentru cei care vin de la mari depărtări este foarte util şi convenabil.

Eu am un prieten care într-o situaţie deosebită a apelat la ajutorul Rocazare.

Pe scurt prietenul avea apartamentul în renovare şi în acea perioadă i-a venit un prieten din străinătate, de la mii de kilometri,  în vizită. Închiriind un apartament pentru o săptămână a scăpat de ruşine. Este drept că a fost o cheltuială suplimentară, dar vorba ceea: „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”

Trebuie avut în vedere şi condiţiile pe care le pune agenţia pentru clienţii săi: NU se accepta organizarea de petreceri în apartamentele sau garsonierele agenţiei. NU se accepta efectuarea de filmări în apartamentele sau garsonierele agenţiei. La încălcarea acestor reguli, se pierde prețul plătit si se eliberează imediat apartamentul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte