BG Contain HR si pardoselile sale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
BG Contain HR BG Contain HR HYDROLOGIC HYDROLOGIC Water Chilled Raised Floor Tile

BG Contain HR si pardoselile sale: HYDROLOGIC HYDROLOGIC Water Chilled Raised Floor Tile

BG Contain HR si pardoselile sale. În privinţa evoluţiei  tehnologiei multe ramuri necesită dezvoltarea altora ajutătoare, şi aşa apar noi locuri de muncă.

O dezvoltare nemaiîntâlnită până acum, in domeniul tehnologiei, o reprezintă  IT-ul. După cum se ştie tehnologia IT are două ramuri care nu pot exista una fără cealaltă, software ¹ şi hardware. Pentru existenţa elementelor de hardware, aşa cum sunt serverele care deservesc giganţi informatici ca Google sau Facebook, sau de la alte organizații guvernamentale, trebuie respectate anumite norme de igienă şi securitate. Acesta sunt realizate în special prin sisteme de ventilaţie  performante cum puteţi găsi  la http://podele-tehnice.com/ro/ . Un astfel de sistem de ventilaţie, dar în miniatură există pe fiecare PC pe care îl avem în casele noastre.

Pardoseala tehnică supraînălțată este printre cele mai moderne și eficiente produse folosite de arhitecți în toate genurile de proiecte de construcții iar BG Contain HR oferă soluții complete pentru amenajările interioare atât pentru reședințe private cât și pentru spații publice: clădiri de birouri, școli, hoteluri, industrie, spitale, spații comerciale, grădinițe, restaurante, muzee și nu numai.

BG Contain HR

HYDROLOGIC panel Water Chilled Raised Floor Tile

Totuşi despre ofertele celor de la  BG Contain HR nu ne oprim aici.

Această firmă cu decenii de experienţă în spate asigură accesul durabil și flexibil la instalarea în pardoseală, potrivit pentru case particulare, spatii de birouri, centre de date și alte facilități tehnice.BG Contain HR este un distribuitor unic românesc cu sediul sistemelor de acces etaj Weiss Doppelboden systeme. Aceste două companii au început un parteneriat în 2013.

Weiss Doppelbodensysteme GmbH, cu sediul în orașul Baden Württemberg din Schwaebisch Gmuend Lindach, s-a ocupat cu fabricarea sistemelor de răcire de mai multe decenii, cu precizia nemţească  proverbială și devotamentul pe care îl cere o afacere  de familie.

În afara acestor sisteme destinate industrie de IT, BG Contain HR  livrează şi sisteme de panouri din sulfat de calciu de diferite grosimi ca şi panouri de parchet sintetic. Astfel Weiss prin distribuitorul său în România va poate oferi tot felul de materiale de acoperire a podelelor, în locul clasicelor acoperiri cu gresie. Avantajul acestora este că se schimbă rapid putând fi înlocuite  fără dificultate.

Piața construcțiilor este cel mai efervescent sector de activitate și are perspective majore de dezvoltare, datorită climatului economic și investițiilor crescânde în România. Dinamica construcțiilor se reflectă și în dinamica industriei materialelor de construcții.  În construcţiile industriale se ştie că de multe ori se schimbă destinaţia clădirilor ţi fiecare nou proprietar vrea să aibă alt aspect clădirea sa. Weiss Doppelboden System prin tehnologia sa oferă acestă posibilitate modificările putând fi făcute rapid.

Ca și producător, Weiss Doppelboden System îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru asamblarea și instalarea pardoselilor tehnice supraînălțate. Aici găseşti de la suporţi reglabili până la rama de susţinere şi benzile de cauciuc antiderapante necesare montării.


¹ Prin software se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata. Prin contrast, cuvântul hardware desemnează partea fizică a calculatorului, sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus și de datele care trebuiesc prelucrate. Uneori și aceste date sunt considerate a face parte din software.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte