Apartamentele cu trei camere – cum le amenajam

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Apartamentele cu trei camere

Apartamentele cu trei camere

Fie ca un apartament cu trei camere a reprezentat chiar prima ta locuinta, fie ai trecut printr-o schimbare de la cel cu doua camere la unul cu trei, te-ai confruntat cu problema amenajarii lui. Datorita suprafetei destul de generoase, un apartament cu trei camere iti ofera mai multe posibilitati de amenajare si compartimentare, in functie de numarul membrilor si de functiile pe care iti doresti sa le indeplineasca fiecare camera. Astfel, poate esti in cautare de apartamente cu 3 camere de vanzare in Ploiesti, iar acest articol iti va prinde bine oferindu-ti cateva idei de amenajare.

Apartamentele cu trei camere – cum le amenajam

Daca micutul sau micutii vostri deja au venit pe lume si sunt suficienti de mari pentru a avea nevoie de propria lor camera cea mai potrivita amenajare este de a transforma cele trei camere intr-un dormitor, living si respectiv camera copilului. In acest caz ce ramane de facut este sa alegeti cum pozitionati aceste camere. Pentru siguranta copilului vostru puteti sa alegeti sa amenajati camera lui in vecinatatea dormitorului vostru sau daca doriti sa ii oferiti o intimitate mai mare puteti amenaja cele doua camere cu living-ul situat intre ele.
Apoi, poate apartamentul vostru are nevoie de un spatiu de lucru. Daca planurile voastre nu includ deocamdata aparitia unui copil puteti transforma una dintre cele trei camere intr-un birou. Un aspect esential in alegerea acestei camere este lumina. Este recomandat sa alegeti cea mai luminoasa camera dintre cele trei pentru amenajarea unui spatiu de lucru in care sa va rezolvati treaba in mod eficient.
O alta varianta de amenajare poate fi reprezentata de doua dormitoare si un living. In cazul in care sunteti o familie care primeste in mod regulat musafiri aceasta reprezinta cea mai buna alegere. Nu va fi nevoie sa improvizati spatii de odihna in living sau sa ii puneti pe musafiri sa doarma pe canapea, ci veti avea permanent o camera pregatita pentru acestia. Desigur, modalitatile de amenajare nu se opresc aici, insa totul depinde de crearea celui mai potrivit spatiu de locuire pentru voi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte