Somn usor în cearceafuri cu elastic

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Somn usor în cearceafuri cu elastic

Somn usor în cearceafuri cu elastic

Somn usor în cearceafuri cu elastic. Somnul nostru este cu atât mai reconfortant cu cât patul în care dormim este mai comod, iar lenjeria nu ne stânjeneşte. Ştiu că a fost o perioadă în care toate gospodinele scrobeau lenjeria care devenea stânjenitoare, iar noaptea mai mult te chinuiai să dormi.  Noile cearceafuri de pat  au devenit, prin materialele pe care le folosesc fabricanţii, mai uşoare, mai mătăsoase şi mai comode.

Cearceafurile de pat cu elastic sunt o inovaţie care îşi are obârşia în industria hotelieră, mai ales în moteluri, unde cearceafurile trebuiau schimbate cât mai repede după plecarea clienţilor. Aici, pentru a uşura munca menajerelor şi pentru a lucra mai repede s-a croit un cearceaf mai mare la care s-a pus elastic în tiv. În timp această tehnică a evoluat şi a ajuns la nivelul de azi când acestea se fac în mod curent.

De multe ori am văzut persoane care doreau să cumpere acest tip de cearceafuri din diferite magazine îndoielnice, sau de la micii comercianţi de pe stradă, considerându-le un chilipir. Din păcate, odată ajunşi acasă au constatat că cearceafurile erau mai mici şi nu acopereau în întregime patul. Pe pachetul cumpărat scria 180 x 220, iar el era în realitate 160 x 190, complet inutilizabil la patul existent. Aşa că cel care s-a uitat după un chilipir a rămas în pierdere.

Somn usor în cearceafuri cu elastic

Somn usor în cearceafuri cu elastic

Din această cauză sfătuiesc pe toţi cei care vor să achiziționeze astfel de cearceafuri să caute un magazin serios, chiar dacă este şi online, cum este Modal.ro. Cearceafurile de pat cu elastic sunt plăcute la atingere şi potrivite pentru diferitele dimensiuni ale saltelelor. Cearceafurile sunt confecționate din bumbac sau jerseu şi sunt disponibile în diverse culori astfel încât să facă să vă simţiţi confortabil cu lenjeria de pat pe care v-o doriți.

Somn usor în cearceafuri cu elastic

La acest magazin online ai garanţie asupra produsului. Potrivit prevederilor legale aflate în vigoare, exercitarea dreptului la retur se poate face în termen de 14 de zile de la primirea produsului comandat pe Modal.ro.  Există garanţia faptului că se va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită (în conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47). Deci nu puteţi fi înşelaţi aşa cum se întâmplă de multe ori în cazul micilor comercianţi sau a comis voiajorilor.

Produsele comandate vor ajunge la dumneavoastră într-un interval de 5 pana la 15 zile lucrătoare.

Produsele sunt importate din Olanda, direct de la producător. Odată înregistrată, comanda dumneavoastră este transmisa, gurmand a fi livrata către România.

Din întâmplare am asistat de curând la o altercaţie între o vecină şi un comis voiajor sau mai degrabă samsar. Respectivul îi vânduse cucoanei respective în urmă cu trei luni o lenjerie de pat. Din întâmplare în ziua respectivă a sunat la uşa cucoanei să îi vândă alt set de pat.

După ce sună la uşa apartamentului cucoana deschide uşa.

 • O bine ai venit, mâncate-ar mama ca de când te aştept, spuse cucoana zâmbind cu subînţeles.
 • Pe mine, se miră samsarul?
 • Pe tine mâncate-ar mama, hai vino în casă.
 • Lăsaţi că vin altă dată, răspunse samsarul, fără a bănui intenţiile cucoanei.
 • De ce maică, banii mei nu mai merg?
 • Ba da, dar mă grăbesc.
 • Stai mâncate-ar mama, stai să te încing niţel! Ştii că mi-ai mai vândut o lenjerie de pat acu câteva luni, şi îl apucă zdravăn de braţ.
 • Poate doamnă, dar poate a fost un frate geamăn al meu, răspunse, înţelegând în ce parte se îndreaptă discuţia.
 • Ba nu, tu ai fost, şi îl croi cu un făcăleț, care nu ştiu de unde îi apăruse în cealaltă mână, pe umăr. Tu mi-ai vândut-o şi nu este bună de nimic. Ia scoate tu banii şi să îţi dau lenjeria înapoi. Mălino, adu lenjeria aia buclucaşă încoace se adresă cucoane unei persoane din casă.
 • Doamnă nu sunt eu de vină, eu aşa le cumpăr şi le dau mai departe, se milogi el!
 • Ţigane, nu mă păcăleşti tu pe mine, scoate banu´, 800 de mii!
 • Aolooo, cocoana, pai cu banii ăștia dau două.
 • Dă banii că te altoiesc şi te duc la poliţie, una două.
 • Bine cucoană, dar îţi dau 700, ca nu am mai mult. Sau dacă vrei îţi dau două lenjerii….
 • Taci! Dă banii, şi îi aruncă un pachet de cârpe în mână! Taci şi ia-ţi trenţele.

Văzând că nu are scăpare negustorul nostru dădu banii înapoi şi plecă spăşit. Dar nu sunt prea multe gospodine aşa înțepate ca vecina mea. Mai bine fiţi prevăzători şi vedeţi de unde cumpăraţi

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte