Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

Mi-a căzut tencuiala!!!! Ce mă fac?  ’

Într-o zi, la glumele vecinului din spatele casei  m-am dus să văd şi să constat  că tencuială

Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

cade. Şi era o lucrare făcută în urmă cu doi ani.

Supărat am plecat la meşterul care efectuase lucrarea. Şi mai doream să fac şi tencuiala decorativa cu el!!!!! Mirare mare! Era plecat în Italia la muncă! Ei, eiii,  meseriaşii noştri care ne fac de râs. Iniţial am dorit să fac izolație şi tencuiala decorativa la casă, însă zorit  de anume obligaţii am zis : fac o tencuială şi apoi la anul, fac ce îmi doresc. Timpul a trecut şi când a venit timpul am constatat că meseriaşul a făcut o treabă de mântuială, asta să fie paguba. Atunci m-am gândit mai bine, pe cine să chem să îmi facă o treabă ca lumea? În meseriaşii din proximitate nu poţi avea încredere. Atunci în cine?

Mi-a cazut tencuiala!!!! Ce mă fac?

Am decis să caut o firmă autorizată care să acorde garanţie. Dar nici cu ei nu eşti în siguranţă. Lucrează câţiva ani şi apoi dispar. Dau faliment sau se fac nevăzuţi. Singura soluţie a fost să risc: Am cumpărat materialele indicate de un diriginte de şantier de la o firmă serioasă: izolatii.ro. Contractul meu a fost făcut preferenţial în privinţa materialelor de construcţie.

În luna august lucrările erau puţin întârziate din cauza vremii nefavorabile, dar am fost bucuros că cel puţin în privinţa calităţii lucrării dirigintele de şantier a fost profesionist.  Lucrarea înainta şi eu urmam să mă mut în această toamnă. Singura problemă rămânea finanțarea.

Finanțarea care era în seama mea a început să șchiopăteze.  Creditul pe care mă bazasem întârzia să se fructifice.

Atunci am ajuns la un consens cu furnizorii de materiale, în special izolatii.ro, să mă păsuiască perioadă scurtă. Cu sprijinul lor acum locuiesc în casa pe care am visat-o. Creditul a fost deblocat şi nici eu nici ei nu am rămas în pierdere.

La casa mea am folosit numai tehnologie şi materiale de la izolatii.ro, izolații carte permit un consum redus de energie.  Iată ce  se spune pe site-ul lor:  Sistemele de izolații termice bine puse la punct pot reduc cheltuielile casei cu pana la 50%, însă este foarte important cum se realizează aceste sisteme de izolații termice. Locuința trebuie învelită în totalitate cu izolații termice sau, cel puțin, avându-se în vedere părțile sale importante în funcție de pierderile de căldura, cu materiale care au grad diferit de izolație funcție de necesități si buget.

Odată cu terminarea construcţiei casei am reuşit să termin şi cu problema pierderilor de energie.  Chiar dacă iarna este vorba de energie termică pentru încălzire, iar vara de energie electrică pentru răcire, până la urmă această economie de energie se concretizează în bani.

Ca om păţit vă spun că este bine să cumpăniţi bine înainte de a porni la construirea unei case. Economia de energie este principalul atu al unei case de astăzi. Şi pentru asta este bine să alegi distribuitori recunoscuţi precum izolatii.ro pentru a vă furniza materialele necesare construcţiei dvstră.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte