Cursurile de calificare te ajuta sa iti gasesti job-ul ideal

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cursurile de calificare te ajuta sa iti gasesti job-ul ideal

Cursurile de calificare te ajuta sa iti gasesti job-ul ideal

Cursurile de pregatire profesionala acreditate sunt la mare cautare in prezent si in Romania, deoarece schimbarile in economie sunt atat de radicale incat pregatirea pe care au primit-o multi in timpul anilor de scoala (licee industriale, cursuri universitare) se dovedeste ca nu prea le mai este de folos pe piata muncii din tara sau din tarile europene unde incearca sa isi cladeasca un viitor mai bun.

In plus, in adolescenta, nici nu prea ne pricepem sa ne alegem meseria potrivita, asa incat trebuie sa testam pana pe la vreo 25-30 de ani (si chiar peste aceasta varsta) tot felul de meserii, pana vom putea gasi una care sa ne aduca satisfactii financiare, dar si sa ne placa suficient de mult.

Pentru a ajunge la faza in care sa gasim acel job ideal pentru noi trebuie ia intai ca sa experimentam. Iar cand este vorba de munca, nu poti experimenta o meserie daca nu ai abilitatile teoretice si practice necesare.

Norocul este ca exista centre de pregatire profesionala precum CPP Alexander’s, unde cei interesati pot ca sa obtina calificari in domenii diverse: horeca, constructii, servicii, sanatate, infrumusetare.

Cursurile de calificare

Cursurile autorizate de pregatire profesionala de la Alexander’s sunt deschise si pentru elevi si studenti, pentru acestia exista si facilitatea de a plati cu 10% mai putin daca urmeaza formele de invatamant clasic la zi.

Avantajul pentru un elev sau un student la zi care urmeaza un curs acreditat de calificare intr-o meserie ceruta la acest moment pe piata muncii este acela ca va putea sa inceapa sa munceasca mai devreme decat colegii lui, chiar daca nu isi gaseste imediat un job in profesia pentru care scoala de stat l-a pregatit, poate sa vada daca i se potriveste meseria in care a obtinut o calificare la CPP Alexander’s si poate sa obtina bani din experienta aceasta (ca salariu).

Daca nu ii place, poate oricand sa faca un alt curs, deoarece in prezent pregatirea adultilor se desfasoara pe parcursul intregii vieti, deci un cv mai bogat cu diverse abillitati profesionale, plus ceva experienta practica obtinuta in diverse locuri de munca, pot sa il faca la un moment dat candidatul ideal pentru un post foarte bun, care sa ii aduca satisfactii pe toate planurile.

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s functioneaza din 1999 pe nisa aceasta, a organizarii de cursuri de calificare in diverse meserii cerute in prezent pe piata muncii, iar faptul ca pana acum peste 18.000 de persoane le-au absolvit cu succes, demonstreaza seriozitatea acestei institutii private de prestigiu, ce are parteneri de marca atat in randul institutiilor publice, diverselor companii ce activeaza in mediul privat, precum si al fundatiilor si al ONG-urilor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte