Preventia este mama înţelepciuni

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Preventia  este mama înţelepciuni anvelope-iarna-debica-frigo-2-17570-r14-84-t

Preventia este mama înţelepciuni. Ia-ţi anvelope de iarnă!

Preventia  este mama înţelepciuni, se spune. Cu toate că în sud încă nu şi-a făcut apariţia zăpada totuşi temperaturile au început să scadă aşa că este absolut necesar înlocuirea anvelopelor de vară cu anvelope de iarna.

Preventia este mama înţelepciuni

Şi asta din două motive:

  1. În primul rând oricând ești plecat la drum se poate întâmpla să apară zăpada în acest anotimp.
  2. După cum ştie orice conducător auto compoziția chimică a celor două tipuri de anvelope face ca anvelopele de vară să se rigidizeze la frig şi să devină tot mai puțin eficiente la frânare, aderenţa la sol fiind mai scăzute. Din aceea este indicat ca la scăderea temperaturilor să se schimbe cu anvelope de iarnă.

Dacă vă speriaţi în privinţa la pret anvelope de iarna nu trebuie. Trebuie numai să găsiţi un magazin anvelope care vinde cauciucuri de iarna la preţuri onorabile.  O sugestie pentru anvelope de iarna ieftine de calitate superioara  este magazinul anvelope  Acvila România. La ei găsești cauciucuri de iarna de toate felurile, pentru toate tipurile de mașini.

Tot aici există și service care schimbă anvelopele la cerere, dar și hotel pentru anvelope! Ce înseamnă? De obicei cauciucurile schimbate ocupă loc mult și ne împiedică la noi acasă. Ei bine ei oferă contra unui preț foarte mic spatiu de depozitare pentru acestea.

Ce mi-a plăcut la ei a fost că pret anvelope de iarna este unul foarte accesibil în comparație cu alte magazine online, iar raportul preț calitate este unul mai mult decât rezonabil.

Anvelopele de iarnă au caracteristici sporite pe timpul ierni, flexibilitatea lor sporită contribuind la siguranța ta în trafic. Am auzit mai multe opinii care sunau cam așa: „Pe vremea mea aveai doar un singur fel de cauciuc şi tot mergeam fără să fac accidente”  Este adevărat, însă maşinile nu erau la fel de puternice şi traficul era mult mai lejer. Atunci poate erau 10 maşini la suta de locuitori. Astăzi nu mai ştiu exact însă aproape fiecare familie are o maşină mică, iar pe lângă aceasta sunt şi camionetele de marfă. De aceea am spus încă de la început „preventia este mama înţelepciuni” pentru că a fi prevăzător înseamnă să ai grijă de viaţa ta, dar şi de cea a celor din jur!

Pentru mai multe informații este bine să consultați  http://www.acvila-romania.ro/.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte