Implantul dentar soluția ideală

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Implantul dentar soluția ideală

Implantul dentar soluția ideală

Implantul dentar soluția ideală. Înființată în 2001, Citydent este una dintre primele clinici de elită din România care îmbină cu profesionalism serviciile stomatologice premium și estetica facială pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului clienților și a întregului lor chip. Printre metodele de tratament folosite de Citydent Bucuresti se numără şi procedura de implant dentar, o metodă modernă de tratament în stomatologie. Daca vreți mai multe detalii despre acest procedeu vizionați videoclipul din deschiderea acestui articol.

Implantul dentar soluția ideală

Implantul dentar soluția ideală

Dacă nu mai ai întrebări referitoare la riscuri, trebuie să  vezi preturile unui implant dentar la Citydent Bucuresti.

Implantul dentar soluția ideală

În orice caz eu am fost foarte mulţumit de tratamentul oferit de ei. Aproape fără durere mi-am refăcut dantura pe baza implanturilor dentare. Recunosc că nu a fost prea ieftin, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Rezultatul este că am o nouă dantură, poate mai frumoasă decât ce am avut eu înainte şi perfect funcţională. Este vorba de implant pentru suport de susține pentru o proteza totala.

Eu vorbesc despre experienţa mea cu această clinică dar la Clinica Citydent din Bucuresti se practică mai multe tipuri de implant dentar. Pe lângă cel folosit de mine implantul este folosit şi pentru alte tratamente

  • Pentru a înlocui un singur dinte lipsa, sau fără a sacrifica un dinte sănătos alăturat;
  • Pot înlocui dantura in totalitate cu dinți ficși în locul protezelor mobile;

Dacă mă veţi întreba cat costa un implant dentar vă pot spune doar că şi-a meritat toţi banii.  Cat  costa un implant dentar ? În cazul meu a fost mai ieftin prin prisma faptului că medicii au fost profesionişti desăvârşiţi. Aşa cum spun statisticile, după aproape 50 de ani de la prima operaţie de implant dentar, că încă există o rată de 2 – 5% la nivel mondial a eşecului acestui tratament. Retratamentul este dificil, presupune costuri mai mari şi perioada lungă de refacere.

Trebuie ştiut ca există şi avantaje, dar şi riscuri minore în cazul unui implant dentar. Ce pot spune despre Citydent Bucuresti este că aici, de la înfiinţare nu s-a înregistrat nici un eşec.

Ca avantaje pot spune că o dantură reconstruită pe bază de implanturi este mult mai rezistentă şi este eliminată problema cariilor dentare.

Pentru cei interesaţi de preţuri le recomand să cerceteze site-ul Clinica Citydent, dar vă asigur că în comparaţie cu avantajele preţul este mai mult decât rezonabil.

Eu vă sfătuiesc să nu așteptați până ajungeţi să aveţi nevoie de implant dentar, dar dacă totuşi ajungeţi în această situaţie trebuie negreşit să mergeţi la Clinica Citydent.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte