Sa stam comod la birou

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sa stam comod la birou

Sa stam comod la birou. Fotoliu de birou din piele OFF 1610

Sa stam comod la birou. Ai o firmă şi doreşti scaune de birou pentru aceasta, acum este momentul. Cei de la Scaune online îţi oferă reduceri de până 80% în perioada 1-31 decembrie 2016.

Vrei un fotoliu pentru biroul de acasă? Profită de aceeași ofertă! Timpul trece şi nu se ştie când mai prinzi ocazia.

Sa stam comod la birou Scaun birou OFF 323 este un model pivotant

Sa stam comod la birou Scaun birou OFF 323 este un model pivotant

Fotolii de birou de cea mai buna calitate se găsesc alături de alte tipuri de fotoliu la Scaune online.

Sa stam comod la birou

Pentru ca pentru cei care lucrează la birou poziția în care stau  este foarte importantă pentru a nu crea disconfort şi o oboseală prematură, se fac şi s-au făcut nenumărate studii pentru a se crea fotolii de birou sau alte scaune care să corespundă necesităţilor.

Poziția în care stai într-un fotoliu poate fi odihnitoare şi stimulantă pentru cel care lucrează la birou, dar dacă un fotoliu de birou este incomod creând o poziție obositoare, rezultatele muncii angajatului vor fi mai scăzute.

Trebuie spus ca firmele serioase din România care doresc să aibă o activitate profitabilă caută să facă în aşa fel încât angajaţii să se simtă bine pentru a avea un randament sporit.

Este drept că activitatea unei firme mari nu se reduce numai la personalul de la birou, dar trebuie să ştiţi că cei care au grijă personalul angajat caută soluții optime pentru toți angajaţii săi indiferent de locul de muncă, pentru ca aceștia prin productivitate sporită să aducă si profit mai mare firmei.

Pentru că am hotărât să mă axez în acest articol pe fotolii de birou vreau să arăt câteva exemple de fotolii care mi-au plăcut şi pe care le găsiţi la Scaune online.

Fotoliu de birou din piele OFF 1610 este un scaun impunător, elegant, ce poate fi utilizat ca si scaun de birou sau ca fotoliu.

Scaunul are suprafața de contact a șezutului si a spătarului confecționate din piele naturala de lux, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, brațele din lemn.

Scaun birou OFF 323 este un model pivotant, oferă facilitați cum ar fi cotiere pentru odihnirea brațelor, reglarea pe înălțime de la 98 cm la 108 cm, in cazul înălțimii totale si de la 46 cm la 56 cm în cazul înălțimii de la podea pana la nivelul șezutului, si cu funcție de înclinare, pe care corpul tău le va iubi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte