Vacanta in Maldive in lumea magiei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vacanta in Maldive in lumea magie

Vacanta in Maldive in lumea magie

Vacanta in care am sa merg, cu siguranta va fi una reusita.

Am ales o vacanta Maldive ,pentru zile senine si liniste, departe de zona de confort si de rutina.
Vreau sa zambesc si altor oameni, pentru ca asa simt si nu din complezenta, pentru soare si pentru libertatea pe care mi-o ofera razele sale calde.
Atat din punct de vedere al suprafetei, cat si al populatiei, Maldive este cel mai mic stat asiatic. Are totodata si cea mai mica altitudine din lume. Insula se afla in Oceanul Indian .
Toate imaginile pe care le-am vazut, imi dezvaluie o frumusete exotica, rupta dintr-un vis parca. Asia este una din tintele mele, pentru cultura deosebita de cea europeana, pentru traditii, pentru un alt tip de oameni, mereu zambitori si ospitalieri. In Asia, inveti sa te bucuri de lucruri care in viata normala de pe continental european par simple detalii, simple virgule pe o scena ale carei acte se desfasoara uneori mult prea rapid, intr-un ritm dat de adrenalina si nimic altceva.
Asia este coltul de rai in care, simpla plecare a capului inseamna multumesc si aduce binecuvantari. Ma gandesc la broastele testoase care parcurg kilometrii intregi pentru a depune oua. Ma gandesc la drumul pe care il fac, asemeni unei calatorii de initiere in viata si pentru viata si fac o paralela cu distanta pe care o trasez cu degetul pe harta, din orasul meu din Romania pana in insulele Maldive.
Anton Pann scria ca nu cine citeste multe, cunoaste multe, ci acela care calatoreste destul. Mi-au ramas in minte cuvintele sale dintr-o carte pe care am citit-o cu mult timp in urma. Incerc in fiecare calatorie pe care o fac sa cunosc adevarul din spatele mastilor, sa vad partile frumoase sau partile mai putin placute, sa ma cunosc dand mana cu alti oameni, sa ma vindec si sa desprind intuitia lucrurilor care sunt cu adevarat pentru mine.
Asia, poarta catre soare, este locul ideal pentru o vacanta din iarna europeana. Este locul ideal pentru descoperiri si pentru culoare, pentru condimente si pentru un bine ai venit de incurajare. Mergi cu mine in aceasta calatorie magica?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte