Liviu Dragnea da inapoi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Liviu Dragnea da inapoi

Liviu Dragnea da inapoi

Liviu Dragnea da inapoi. Toți ne amintim când Liviu Dragnea se batea cu pumnul în piept că va reduce 102 taxe, că va curge lapte şi miere în România. La nici două zile de la alegeri el solicită premierului încă în funcţie, Cioloş să amână tăierea a trei taxe, scăderea TVA, eliminarea taxei pe stâlp și a supra accizei pe carburanți.

Liviu Dragnea da inapoi

La întrebarea reporterului despre acestea Dragnea a răspuns: „Da, astăzi de dimineaţă am avut o discuţie foarte bună cu Primul Ministru asupra unor reglementări legislative care urmează să fie prorogate, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an precum şi despre nivelul salariului minim pentru anul viitor. Am fost de acord cu ceea ce mi-a propus şi susţin acest demers pe care-l consider responsabil. Am fost de acord cu propunerile privind amânarea aplicării acestor măsuri iar în ceea ce priveşte nivelul salariului minim de anul viitor am convenit ca noul guvern să aprobe acest nivel, noi menţinându-ne prevederea din Programul nostru de Guvernare respectiv nivelul de 1450 lei. „

El a adăugat”….. reducerea TVA la 18% de la 1 ianuarie 2018 dar în acelaşi timp păstrarea actualei cote de 20% în 2017 deoarece  considerăm că reducerea doar cu 1 punct procentual a TVA-ului în acest an nu va aduce un avantaj nici companiilor dar nici consumatorilor. De asemenea, în ceea ce priveşte reducerea accizei la carburanţi constatăm că deşi preţul petrolului la nivel mondial este la minime istorice, în România preţul la pompă este cel mai mare din UE şi aici vorbim de preţul fără taxe, ceea ce mi se pare foarte greu de explicat. Asta ne face să credem că o reducere a accizei fără o discuţie serioasă cu Consiliul Concurenţei riscă să nu ducă la o reducere a preţului pentru consumatorul final.”

Fiţi siguri că nici celelalte taxe  nu vor scădea sau nu vor dispare. Salariul va rămâne scăzut, punctul de pensie nu va creşte, nivelul de viaţă va scădea. Toate bombele electorale lansate de PSD au fost utile doar pentru prostirea electoratului fidel.  Vedeți şi cum a început să se devalorizeze leul.

Euro a ajuns de la 4.4985 în 09.12.2016 la 4.5067 pe 12.12.2016  şi 4.5075 12.12.2016, devalorizare de   0,009 lei iar

Dolarul 4.2391 în 09.12.2016 la   4.2530 pe 12.12.2016  şi 4.2486 12.12.2016, devalorizare de   0,0095 lei. Devalorizarea nu pare mare dar dacă merge în aceeaşi direcţie ne vom trezi cu facturi mai mari la energie electrică şi alte utilităţi.

De asemenea în această seară Liviu Dragnea a spus că el nu merge la negocieri alături de PMP şi USR. Din toate acţiunile sale se vede că Dragnea vrea să destabilizeze ţară şi astfel să spună că nu mai poate pune în aplicare planul său de guvernare. Şi de ce nu. Poate orchestra o lovitură de stat falsă ca în Turcia şi astfel să devină noul dictator al României.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte