Reclama este sufletul comerţului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Reclama este sufletul comerţului

Reclama este sufletul comerţului

Reclama este sufletul comerţului

Toată lumea a auzit de zicala: „ reclama este sufletul comerţului”. Pentru o prezență sporită în timp au apărut firme luminoase firme luminoase cu leduri, casete luminoase şi alte metode de a face vizibilă mai mult sau mai puțin o reclamă. Totuşi aceste firme luminoase nu pot fi amplasate cum şi unde doreşte fiecare. Pentru amplasarea lor trebuie obţinute avizele necesare ¹ în funcţie de mărimea reclamei, amplasarea ei şi multe altele de la organele abilitate.

Reclama este sufletul comerţului

Efectul oferit de aceste reclame luminoase în timpul nopții este unul cât se poate de impunător, oferind un efect aparte în funcție de sistemul folosit şi care tinde sa atragă atenția trecătorilor.

Reclama este sufletul comerţului sticle-personalizate-de-vin-1-201x300

Reclama este sufletul comerţului

Panoul pentru firme luminoase poate fi iluminat cu becuri fluorescente sau cu benzi de iluminat cu led-uri, acestea putând fi plasate în partea din spate a panoului sau în lateralul acestuia. Unul dintre avantajele unei firme luminoase este întreținerea facila pe care sistemul o deține, sistemele de iluminat putând fi înlocuite cu ușurință, iar efectul oferit este unul impunător.

În funcţie de dorinţa fiecăruia se pot realiza forme diferite ale reclamei de specialiști cum sunt cei de la Fuel. Nu va speriaţi, am scris corect, Fuel, o companie din Bucuresti care produce material publicitar sub formă de casete luminoase, firme luminoase cu leduri, etc. la un pret ce face ca raportul pret – calitate să fie în favoarea clientului. Fuel este o companie de productie publicitara ce are ca scop producerea de materiale publicitare si produse de promovare.

Un alt sistem de publicitate pus la dispoyiţie de această companie este totemul luminos care are ca scop scoaterea în  evidenţă şi atragerea atentiei publicului dat fiind volumul mare de firme existente şi competiţia mare

Pe lângă aceasta Fuel produce şi material publicitar sub formă de, colantari auto, tipar si print, firme luminoase, serigrafie, sticle de vin personalizate, display si standuri şi print pe materiale rigide.

Compania nu lucrează numai pentru Bucuresti ci pentru clienţi din întreaga ţară.


¹ Procedura de amplasare a unui panou publicitar, este reglementata de Legea nr. 50/1991 republicata, modificata si completata de Legea 261/2009, art. 3, alin 1litera h

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte