Carti de colorat pentru adulti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Carti de colorat pentru adulti gradina-secreta

Carti de colorat pentru adulti

Când stresul tot mai evident din societatea noastră ne copleşeşte apelăm de multe ori la mijloace ce uneori ne par hilare. Dacă psihologul îți prescrie, ție adult, carti de colorat antistres pentru adulti ai impresia că ești luat în derâdere. Cu toate acestea nu este vorba de așa ceva este vorba de o idee preconcepută că acele cărți sunt numai pentru copii și sincer să vă spun nu știam că ar exista carti de colorat pentru adulti. În mintea  noastră orice carte pentru adulți este de trei  categorii: proză artistică, poezie  și tehnică de specialitate. Când vorbim despre carti de colorat pentru adulti cred că pe acestea trebuie să le încadrăm în grupa cărților tehnice de specialitate pentru că ele constituie un mod de tratare a unor afecțiuni. Şi ele sunt destul de ieftine în comparaţie cu beneficiile ce ţi le aduc. Trebuie să te gândeşti la carti de colorat pentru adulti ca la un medicament.

Carti de colorat pentru adulti

O carte este un lucru ce trebuie tratat cu respect și de aceea trebuie făcute investigații despre calitatea ei. De aceea carti de colorat antistres trebuie recomandată adulților de către un terapeut care prin natura meseriei  știe ce este necesar, pentru ca efectul să nu fie unul negativ.

Ele sunt ieftine în raport cu munca de editare a unei astfel de cărţi.

Pentru a cumpăra o carte de la  Books-Express.ro există două variante: 1.comnadă telefonică 2. online pe site. Daca comanzi online pe site poți să vezi ce pret au cărțile ca să vă puteţi încadra în bugetul prevăzut.

Pentru comenzile de peste 300 de lei de pe teritoriul României (magazinul livrează numai în țară) se asigură transport gratuit. Plata se poate face în rate fără dobândă prin Card Avantaj (1-6 rate) sau plata în rate fără dobândă prin Card Start BT (2-9 rate), dar și cu plata la livrare (ramburs-fara taxe suplimentare), card, transfer bancar (OP), Paypal. Plățile prin card bancar și Paypal sunt procesate de seviciul PayU

Taxele pentru livrarea mărfii cu valoare mai mică de 300 lei  este de 8,99 RON în București și 14,99 RON în restul țării.  Livrarea durează între 4 și 14 zile lucrătoare în funcție de editura de la care vin cărțile.

Important mi s-a părut că acest magazin online avertizează: „Exclusiv în scopul livrării produselor informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.” Toate magazinele online practică această metodă dar nici unul nu previne cumpărătorii că fac așa ceva.

Lectură plăcută cu Books-Express.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte