Centrale termice moderne

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Iarna este pe terminate, sau aşa se pare. Trebuie să ne gândim la felul în care ne vom încălzi anul viitor. O soluţie ar fi centrala termica Vaillant 24 kw de la Berluni care poate fi folosită în locuinţe de până la 160 mp.

Centrale termice moderne

Centrale termice moderne

Moda centralelor termice de apartament nu este nouă, dar a luat amploare odată ce sistemul centralizat de încălzire al localităţilor a început să se prăbuşească. Centralele termice au început să se modernizeze ajungând acum ca la centralele cu condensaţie randamentul să fie de 98% aşa cum este şi centrala Vaillant 24 kw. Despre centrale termice în condensatie Vaillant  puteţi găsi mai multe pe site-ul celor de la Berluni, dar vă pot spune şi eu câte ceva. Sistemul pentru centrale termice in condensatie Vaillant este economic dar şi ecologic. Gazele reziduale sunt mult mai puţine.

Eu am o centrală mai veche, din cadrul acelor  centrale termice Vaillant care nu este în condensaţie şi deja am început să consume mai multe gaze. Am făcut comparaţie cu un prieten care şi-a montat centrala Vaillant 24 kw 1. Diferenţa a ajuns la aproape 30 de procente. Este drept că centrala mea face parte din  centrale termice Vaillant care se montau acum 10 ani.

Văzând diferenţele de preţ am hotărât ca în vara care vine să schimb şi eu  centrala mea veche cu alta nouă, în condensaţie. Am căuta şi am văzut că unele magazine mai comercializează vechile centrale termice Vaillant, fără condensaţie şi am rămas surprins. Am decis să cumpăr centrala Vaillant 24 kw, la fel ca şi prietenul meu, tot de la Berluni.

Centrale termice moderne

Calitatea înaltă a centrala Vaillant 24 kw ecoTEC Pro este demonstrata acum de noul design şi de noua tehnologie. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amestecul gaz-aer şi o pompă automată cu două trepte cu consum redus de energie, îi asigură   eficienţa energetică ridicată despre care am vorbit mai sus.

Centrala Ecotec Pro VUW INT II 236/5-3 construita de cei de la Vaillant este  o soluție moderna, durabila și foarte ușor de folosit, respectând întocmai valorile producătorului. Se evidențiază, în primul rând prin faptul ca este foarte compacta, potrivindu-se de minune in orice spațiu, însă şi prin faptul ca este deosebit de eficienta, atât pentru apartamentele de dimensiuni reduse, cat si pentru casele mari.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte