” Depozitul de zambet ” de la Liceul ”Ion Ghica” Oltenița

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
” DEPOZITUL DE ZAMBET ” DE LA LICEUL ”ION GHICA” OLTENIȚA LA FINAL

” DEPOZITUL DE ZAMBET ” DE LA LICEUL ”ION GHICA” OLTENIȚA LA FINAL

” DEPOZITUL DE ZAMBET ” DE LA LICEUL ”ION GHICA” OLTENIȚA LA FINAL
Astăzi, 16 decembrie 2016, elevii Liceului Tehnologic ”Ion Ghica” din Oltenița au trăit momente de mare satisfacție sufletească, deoarece au finalizat activitățile implementate în cadrul școlii  în urma parteneriatului încheiat cu Asociația ”Ai voință, ai putere” Oltenița, condusă de domnul Ionuț Marineață, prin proiectul ”Depozitul de zâmbet”.
Intenția noastră a fost ca în pragul Crăciunului să aducem câte un zâmbet pe chipurile unor copii din familii nevoiașe. În acest sens au fost strânse, prin donații ale elevilor și ale cadrelor didactice, un număr destul de însemnat de produse de îmbrăcăminte, dar și încălțăminte, precum și suma de aproximativ 350 de lei, din care au fost cumpărate dulciuri, fructe și conserve. Toate au fost depuse astăzi la sediul asociației ”Ai voință, ai putere” de către un grup de elevi însoțiți de trei cadre didactice, urmând ca membrii asociației să distribuie în teritoriu produsele respective.
S-au implicat cu mult suflet în această activitate: Roxana Vasile (X Fp) – Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Dobre Mihaela Ionela Beatrice (X B) – Vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Drăgan Andrei (X Fp), Renata Pitzemberger (X B), Denisa Alexandra (X Fp) și alți elevi, prof. Nicoleta Fișcă și prof. Răzvan Huzuneanu.
Liceul ”Ion Ghica” intenționează să continua colaborarea cu Asociația ”Ai voință, ai putere”, înființată de puțin timp, dar care este foarte activă.

Depozitul de zambet


(Informații și foto: prof. Paul Niculiță)

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte