Garsoniere, leagan de liniste!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Garsoniere, leagan de liniste!

Garsoniere, leagan de liniste!

Garsoniere, leagan de liniste! În această toamna am primit un job la Braşov. Bine plătit, dar rămânea problema cazării. Pentru că nu știam cât avea să dureze acest job am hotărât împreună cu soţia sa cumpărăm o locuinţă aici. Cele câteva luni pe care le-am petrecut în Brașov, locuind cu chirie mi-au fost de ajuns.  Am început să caut tot felul de oferte prin agenţii imobiliare pentru închiriere dar oferta nu mă satisfăcea. Doream un spaţiu al meu unde să mă pot relaxa după orele intense petrecute la servici.

Soţia urma să locuiască împreună cu copii noştri în localitatea de baştină unde era profesoară, iar eu să lucrez departe de casă. Pentru că meseria mea era una destul de stresantă şi care necesita o prezenţă cvasipermanentă am decis împreună cui familia să cumpărăm ceva la Braşov. Am decis să cumpărăm o garsonieră în complexul care oferea garsoniere de vanzare Brasov din Avantgarden 3 complex din Maurer Imobiliare. Este vorba de o garsonieră de treizeci si șapte de metri pătrați, unde să pot supravieţui orelor de după job.

Pentru mine ca individ era o suprafaţă mai mult decât suficientă în raport cu timpul cu care aveam de gând să îl petrec acolo, dar insuficient pentru familia mea.  Totuşi la gândindu-ne la resursele noastre financiare, cumpărarea garsonierei era o soluţie optimă.

Garsoniere, leagan de liniste!

În localitatea noastră de baştină, pentru că eu şi soţia eram născuţi în aceeaşi localitate, suprafaţa părea insuficientă.  Am avut norocul ca în vara trecută să stau mai puțin în Brașov, la serviciu şi să merg prin alte oraşe ale lumii pentru a rezolva probleme tehnice în legătură cu job-ul meu.

La revenire am găsit copii fericiţi că au locuit pe mare parte a vacanţei  în garsonieră şi s-au distrat în Brașov şi în împrejurimi. A fost o bucurie imensă mai ales că ei erau înnebuniţi după litoralul românesc. Atunci am hotărât să încercăm să schimbăm, în funcţie şi de venituri, garsoniera mea cu un alt apartament mai spaţios. Spaţiul pontic a rămas dragostea mea, la care nu voi renunţa niciodată, dar şi Carpații noştri trebuiesc iubiţi şi arătaţi lumii întregi. Braşovul a reprezentat de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice, culturale și sportive.

Brașovula devenit  cunoscut și datorită Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”, ce se ținea aproape în fiecare an în centrul orașului. Acesta a avut pe scena sa nume celebre precum Thomas Anders, Toto Cutugno, Tom Jones, Coolio, Ray Charles, Pink, Kylie Minogue sau Christina Aguilera. Stațiunea de iarnă Poiana Brașov se află la 12 km distanță de centrul municipiului, dispunând de o infrastructură dezvoltată pentru practicarea sporturilor de iarnă.

1203: Tradiția și cronicile calendarelor brașovene îl consideră ca an „în care s-a început zidirea Brașovului”. Totuși documentele și izvoarele sigure nu confirmă această dată.

Am făcut aceste referiri istorice asupra Braşovului pentru a arăta de ce m-am îndrăgostit de el, eu şi copii mei.

Şi mai este un secret: Job-ul meu este bine plătit!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte