Birotica si papetarie la cele mai inalte standarde

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

In orice firma sau intitutie, fie ea de stat sau privata, este intotdeauna nevoie de diverse obiecte de birotica si papetarie, fara de care activitatile de zi cu zi nu se pot desfasura in parametri normali. De la hartie A4, pixuri, dosare ori plicuri si pana la copiatoare, faxuri ori distrugatoare de documente, produsele de birotica si papetarie sunt indispensabile.

Produsele de papetarie din hartie sunt utile in scoli, gradinite, ateliere de creatie, birouri etc. Cei care nu stiu exact cum sa isi optimizeze nevoile de consum in ceea ce priveste aceste produse, pot apela cu incredere la echipa de specialisti a magazinului online zenon.ro. Avand in spate o experienta de zece ani in birotica si papetarie, acestia pot oferi oricarui client servicii de consultanta. Daca exista deja o lista cu produsele necesare, doritori nu trebuie decat sa intre pe site-ul zenon.ro si sa plaseze comanda. Livrarea va fi facuta in aproximativ 24 de ore.

Printre produsele de papetarie din hartie se numara hartia de birou, plicuri de diverse marimi, bloc notes-uri, cuburi din hartie, carton pentru carti de vizita, role din hartie, registre, agende pentru anul 2017, hartie de calc, hartie de copiator, caiete scolare, carti de colorat si decupat, blocuri de desen etc. Toate aceste produse, dar si multe altele neamintite aici, pot fi cumparate la preturi foarte bune din magazinul online zenon.ro.

Tot acolo pot fi gasite o multime de produse care sa ajute la o mai buna organizare a documentelor sau a rechizitelor scolare: bibliorafturi, cutii de arhivare, dosare din plastic sau din carton, separatoare, alonje arhivare, mape din plastic si din carton, suporturi verticale, mape de conferinta, caiete mecanice, indecsi etc. Atat pentru la birou, cat si pentru acasa, aceste produse de papetarie sunt permanent necesare celor care doresc sa aiba ordine in documente si sa le poata gasi usor atunci cand au nevoie de ele.

La fel de importante sunt si micile obiecte folosite zilnic: pixuri, creioane, capsatoare, perforatoare, agrafe, tavite pentru documente, text markere, rigle, corectoare, lipiciuri, ascutitori, elastice, clasoare pentru carti de vizita, clipboard-uri, capse, cosuri pentru gunoi etc. Pentru cei care doresc sa aiba toate aceste produse de papetarie la preturi mici, exista un singur nume: Zenon.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte