Cum alegi inelul de logodnă perfect

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cumpărarea unui inel de logodnă nu ar trebui să fie o experiență care să te marcheze într-un mod neplăcut. Cu toate acestea, cei mai mulți bărbați aflați în ipostaza de a cere mâna fetei visurilor lor se trezesc într-o mare încurcătură, fiind obligați să aleagă între numeroase inele. Dacă ai adunat suficiente informații despre cum ar trebui să arate inelul de logodnă, găsirea modelului perfect ar putea deveni însă o experiență plăcută, care completează emoția trăită în momentul în care faci cererea în căsătorie. Ce ar trebui însă să faci exact pentru a găsi inelul potrivit fără prea mult efort?

1. Alegerea inelului de logodnă este o chestiune ce ține de abilitatea ta – vrei să îi oferi o bijuterie în stilul ei, dar totodată modelul trebuie să o și surprindă plăcut. Pentru asta trebuie să cauți printre bijuteriile pe care le are deja. Nu trebuie să fii un expert în bijuterii, ci doar să ții cont de câteva lucruri. Vezi ce stil de bijuterii preferă: colorate, mai mult sau mai puțin opulente, clasice etc. Apoi, ar trebui să ții cont dacă preferă pietrele colorate sau bijuteriile simple doar în culorile de auriu și argintiu, dacă își dorește un inel din aur galben, alb sau roz, din platină sau argint și dacă preferă ca inelul să aibă o piatră mai mare sau mai mică. Poți alege unu model de inele de logodnă cum ar fi acestea.

2. Fii isteț și folosește-te de sugestii și apelează la ajutorul prietenelor ei sau al familiei. Chiar dacă te uiți cu atenție printre bijuteriile ei, ar putea totuși să aibă bine întipărit în minte un model special de inel de logodnă. Așa că, înainte de marea întrebare, adu în discuție inelul de logodnă pe care l-a primit o persoană cunoscută pentru a-i testa preferințele. Poți încerca ceva de genul: “Mi s-a părut cam opulent inelul primit de X. Ce părere ai?”.

Apoi, mizând pe faptul că fetele își împărtășesc părerile, întreab-o pe cea mai bună prietenă a ei ce inel de logodnă ar prefera viitoarea ta soție.

3. Chiar dacă 90 % din inelele de logodnă au diamante, aceasta nu este singura opțiune. Poți alege, în funcție de preferințele ei o variantă de inel înnobilat cu o strălucitoare piatră albastră de safir, cu cea verde de smarald sau de ce nu, cu un diamant colorat (galben, negru sau roze).

4. Alege mărimea potrivită a inelului. Pentru a nu strica să strici cu nimic frumusețea momentului în care vei oferi inelul, acesta trebuie să se potrivească pe degetul viitoarei mirese. Imaginează-ți că ai găsit inelul perfect la vederea căruia ea este extaziată, dar când îți întinde mâna pentru a-i așeza inelul pe deget, acesta este prea mic și intra doar până la jumătatea degetului. Pentru a evita astfel de momente jenante, ar trebui să îi subtilizezi un inel dintre cele pe care știi că le poartă și să mergi cu el la bijutier. Dacă nu poți face acest lucru fără ca ea să își dea seama că îi lipsește, pune inelul ei pe o coală de hârtie și marchează cu pixul cercul din interior sau pur și simplu probează inelul ei pe degetul tău pentru a-i stabili măsura.

5. Dacă toți acești pași ți se par prea complicați, nu ți-a rămas decât să apelezi la variante de avarie. Ținând cont că un inel de logodnă este o investiție substanțială, tot mai multe cupluri decid să meargă împreună pentru a alege inelul perfect.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte